Køb & Hent Drive In  - Køb på nettet og hent i varehuset efter 30 minutter Biltema Appen  - 19.000 produkter i din lomme! Mit Biltema  - Digitale kvitteringer, ekstra rabatter og meget mere!

Kridtsnor til opmåling og lige streger

Står du med en opmålingsopgave? Eller skal du lave lige streger og slå et snoreslag? Så er kridtsnor det perfekte værktøj.

Hos Biltema kan du finde kridtsnor, der hjælper dig med at udføre opgaven til perfektion. Ovenikøbet til en fornuftig pris.

Læs mere om vores sortiment og service lige her – og kontakt os endelig, hvis du skulle have spørgsmål.

Hvorfor er en kridtsnor praktisk?

Snoren kan hjælpe dig med at lave lange lige streger. Dette kan være anvendeligt til for eksempel byggeprojekter.

Det er markant hurtigere at benytte sig af kridtsnor fremfor selv at forsøge at lave en lige streg eller måle op. Ved brug af de rigtige værktøjer og materialer kan du spare en masse tid samtidig med, at dit arbejde bliver udført til præcision.

Find de rigtige materialer til dit projekt her på siden.

Mange varekategorier – og vi er eksperter i dem alle

Vi har mange varer i vores sortiment, og vi er specialiserede i hver eneste af dem, hvorfor vi kan rådgive dig i alle produkter, du finder på vores side og i vores butikker. 

Samtlige varer til fordelagtige priser

Vi har mange forskellige varer, der alle har det til fælles, at deres priser er konkurrencedygtige.

Vores koncept bygger på, at vi tilbyder vores kunder lave priser, så alle får mulighed for at købe de produkter, de står og mangler – økonomien skal ikke være en begrænsning.

Således forsøger vi at motivere vores kunder og give dem et skub ud i at realisere deres drømmeprojekter.

Det skal ej heller koste en bondegård at være sin egen håndværker, og det er blandt andet derfor, vi har banket priserne i bund.

Vores varekategorier er alle præget af høj kvalitet

Hele vores sortiment er gennemsyret af produkter i høj kvalitet. Vores produkter er holdbare, har fine designs og skaber en høj tilfredshed blandt vores kunder.

Vi har formået at kombinere lave priser med høj kvalitet, og det er vi stolte af, da vi er overbeviste om, at vi har hjulpet mange af vores kunder med de projekter, de har gang i.

Vil du have hænderne i et af vores produkter? Klik videre her på siden og køb det, du vil have.

Lad os hjælpe dig på vej

Hvis du vil have mest muligt ud af dine produkter, eller hvis du er i tvivl om noget, anbefaler vi, at du henvender dig til os, så vi kan hjælpe dig.

Du kan allerede kontakte os i dag eller besøge et af vores varehuse.

Kom i kontakt med os

Vil du opleve den gode kundeservice, de billige varer og den høje kvalitet kan du med fordel besøge en af vores butikker, handle online via Køb & Hent eller kontakte os på anden vis.

Hvis du ikke har mulighed for at komme i kontakt med os fysisk, kan dette gøres telefonisk eller på skrift over mail: