Køb & Hent Drive In  - Køb på nettet og hent i varehuset efter 30 minutter Biltema Appen  - 19.000 produkter i din lomme! Mit Biltema  - Digitale kvitteringer, ekstra rabatter og meget mere!

Tommestokke - et must have til din værktøjskasse

Er du tømrer, håndværker eller maler, er der ingen tvivl om, at du ved, hvad en tommestok er – og hvor vigtigt et værktøj det er for dig at have i din værktøjskasse.

Den kan foldes helt sammen og fylder derfor ikke meget hverken i kassen eller bukselommen. Derfor er det næsten obligatorisk for enhver håndværker eller gør-det-selv-entusiast at eje sådan en eller flere tommestokke.

Hos Biltema sælger vi flere slags i forskellige længder. Vores priser er kundevenlige, hvor kvaliteten er i top, men prisen i bund. Så hvis du alligevel ikke ejer en tommestok endnu, er der ikke længere nogen undskyldning. Læs videre her og gør dig mere klog på vores udvalg.

Hvad kan tommestokke bruges til?

  • Bruges især i byggeindustrien
  • Bruges til forskellige mål – for eksempel indvendige mål af lister
  • Bruges til måling af diagonaler, hvor du vil sikre, at vinklerne er rette
  • Bruges til at bygge møbler, køretøjer og bygninger

En tommestok er praktisk at have derhjemme til alle gør-det-selv-typer, der kan lide selv at bygge eller samle ting. Dens størrelse gør, at du kan have den i din lomme eller værktøjskasse, uden at den fylder.

Fordi den kan foldes sammen, er den også nem at transportere. Skal du hurtigt måle længden eller bredden af sofaen, som du skal samle? Det klares på få sekunder. Nemt og hurtigt arbejde.

Tommestokke af træ – vi har disse slags hos Biltema:

  • En længde på 100 centimeter
  • En længde på 200 centimeter

..m.m. 

En stok i træ er klassisk og holdbar. Alle vores er til en fast lav pris, hvor du heller ikke går på kompromis med kvaliteten.

Modeller af plast – vi har disse tre slags hos Biltema:

  • En længde på 0,5 meter
  • En længde på 1 meter
  • En længde på 2 meter

Vores stokke af træ er inddelt i centimeter, hvorimod vores stokke af plast er inddelt i millimeter. Dette er til dig der ønsker en mere nøjagtig måling, hvis centimeter ikke altid er nok.

Høj kvalitet til faste lave priser hos Biltema

Hos Biltema mener vi, at alle skal have råd til værktøj i høj kvalitet.

Derfor tilbyder vi et stort sortiment af produkter til lave priser, at alle har råd til dem. Det vigtigste for os er, at vi ikke går på kompromis med kvaliteten. Hos Biltema er vi kendte for vores faste lave priser, hvor kvaliteten altid er i top til trods for budgetvenlige priser.

Vores værdier i Biltema er enkelhed, sparsommelighed, handlekraft, ordentlighed og fleksibilitet. Derfor kan du som kunde være tryg ved at handle hos os, fordi vores værdier gør, at du som kunde altid står som førsteprioritet.

Kontakt os gerne, hvis du har spørgsmål

Hos Biltema har vi landsdækkende kundeservice, så du kan altid få fat på os, uanset hvor i landet du befinder dig. Har du spørgsmål til et produkt, eller leder du efter noget bestemt? Du kan komme forbi vores varehuse i hele landet – her er du altid velkommen.

Du kan bare browse løs på vores brugervenlige hjemmeside. Her kan du vælge Køb og Hent som leveringsmetode, hvor du kan vælge enten at selv at hente i varehuset eller du kan få bragt varerne ud til din bil - helt gratis.

Vi har serviceorienteret personale, som sidder klar til at hjælpe dig over telefon eller mail.

Vores telefonnummer er 70 80 77 70. Foretrækker du mail? Så kan du kontakte os på kundeservice@biltema.dk. Vi ser frem til at høre fra dig.

Dear customer. You are using an old and outdated browser. Please upgrade in order to get best possible experience.