Køb & Hent Drive In  - Køb på nettet og hent i varehuset efter 30 minutter Biltema Appen  - 19.000 produkter i din lomme! Mit Biltema  - Digitale kvitteringer, ekstra rabatter og meget mere!

Vinkelmålere – et uundværligt værktøj

Hvis du er håndværker eller ofte kaster dig ud i gør-det-selv-projekter, ved du, hvor vigtigt det er at have godt måleudstyr ved hånden. Uden en vinkelmåler vil det være umuligt at nå frem til de præcise vinkler, og det vil give et dårligt resultat, når du skal bygge eller renovere.

Hos Biltema finder du et bredt sortiment af vinkelmålere i flere forskellige materialer, former og størrelser, så du kan vælge den, der passer til dit formål. Der er helt sikkert en, der matcher dine behov. Du finder også klassiske tømrervinkler.

Gå på opdagelse her på siden og find din nye vinkelmåler i en god kvalitet og til en favorabel pris.

Hvilken vinkelmåler skal du vælge?

Langt de fleste af de vinkelmålere, du finder hos Biltema, er lavet i aluminium. Nogle af dem er specielt designet, så de egner sig bedst til for eksempel arbejde med klinker og sten. Andre er velegnede til at bruge til lister, tæpper og fliser.

Måske har du også brug for en variant, der har et indbygget vaterpas? Eller en, der samtidig kan bruges som lineal?

Hvilken en, du skal vælge, afhænger af, hvor mange funktioner du har brug for til dit projekt.

Bliv klædt på til dine byg-selv-projekter med det rigtige værktøj

En vinkelmåler eller tømrervinkel er ikke bare et hvilket som helst stykke værktøj. De fås i mange forskellige udgaver og kvaliteter. Når du skal udføre et stykke håndværk, er det først og fremmest vigtigt, at du har det rette udstyr, for at resultatet kan blive præcist og flot.

Derudover er det ekstra vigtigt, hvis du for eksempel er i gang med at bygge dit eget hus, at der er styr på værktøjet. Det skyldes, at dit hus kan falde i værdi, hvis målene ikke er korrekte. Hvis der er for mange forkerte vinkler og mål, vil det i sidste ende kunne betyde, at de kan medføre følgeskader, der skal udbedres.

Derfor er det helt afgørende, når du beslutter dig for at give dig i kast med et byg-selv-projekt, at der ikke er en finger at sætte på værktøjet. Med det rette måleværktøj, der er nemt at betjene, har du de bedste forudsætninger for at udføre arbejdet – uden der kommer små skævheder.

Faste lave priser på vores måleværktøj

Når du køber ind til dine byggeprojekter hos os, er du garanteret en kundevenlig pris.

Alle har ret til godt måleværktøj i en god kvalitet. Fælles for alle produkter er, at de er lavet i en god kvalitet, så du kan bruge det igen og igen.

Du kan med fordel tjekke lagerstatus på den vare, du har udset dig, så du er sikker på at få den med hjem, hvis du kører til et varehus.

Køb dit nye måleværktøj hos os

Hvis du spørgsmål til nogle af vores produkter, er der altid hjælp at hente hos Biltema. Vores personale sidder klar ved telefonen til at besvare dine spørgsmål.

Du fanger os ved at ringe på telefon 70 80 77 70 eller skrive en mail til kundeservice@biltema.dk. Vores kundeservice gør alt, hvad de kan for at imødekomme dine forespørgsler og afklare dine spørgsmål.

Når du har fundet ud af, hvilken vinkelmåler du skal klikke hjem, vil den blive leveret til dig hurtigt herefter. Du kan også vælge at hente din bestilling i en af vores mange varehuse.

Dear customer. You are using an old and outdated browser. Please upgrade in order to get best possible experience.