Køb & Hent Drive In  - Køb på nettet og hent i varehuset efter 30 minutter Biltema Appen  - 19.000 produkter i din lomme! Mit Biltema  - Digitale kvitteringer, ekstra rabatter og meget mere!

Tømrerblyanter – uundværlige til gør-det-selv-arbejdet

En blyant er næsten uundværlig for enhver håndværker, tømrer eller gør-det-selv-entusiast. Den er altid god at have ved hånden, hvis du skal bruge noget til at markere med.

Hos Biltema har vi et udvalg af tømrerblyanter af høj kvalitet til billige priser. Du kan se udvalget her på siden og læse mere om, hvilke slags blyanter vi tilbyder, så du kan finde den, der passer til dit behov.

Hvilke tømrerblyanter har vi hos Biltema?

Vi sælger flere slags blyanter med hver deres funktion. Læs om vores udvalg her på siden og bliv klog på, hvad du skal bruge til dit arbejde.

Almindelig tømrerblyanter

Vi sælger almindelig tømrerblyanter i pakker med seks eller 10 stykker. Hvis du ikke har en blyantspidser i din værktøjskasse, har vi også pakke med inkluderet blyantspidser, så du slipper for at lede.

Mærkepen/Markeringspen

Vores mærkepen kan efterfyldes med stifter og har en stabil penneholder med spidser og bælteclip, så den er behagelig at arbejde med.

Vi sælger en æske stifter til den i forskellige farver: røde, gule og sorte. I samme tre farver sælger vi også en dybhulspen med en spids på 20 millimeter x Ø 1,5 millimeter.

Mærkepennen er let at markere med og mærke op, samt sikrer nøjagtighed med en spids på 40 millimeter x Ø 5 millimeter. Samtidig er den gribevenlig og let at anvende, hvilket gør dit arbejde enkelt.

Fordi den er så dejlig spids, er den ideel til at opmærke snævre og dybe huller - og den virker på de fleste underlag, så du slipper for problemer.

I kategorien mærkepen, finder du også vores dybhuls-markeringspenne. Så er det nemmere at mærke op gennem dybe huller, samt besværlige steder.

Ridsepen

Vores ridsepen har en hård metalspids, så den sikrer præcision, når du skal bruge den. Der findes også låg til pennen, så du undgår, at spidsen ødelægger din lomme eller ridser noget.

Med en længde på 120 millimeter er den behagelig at have i hånden og kan bruges til stort set al afmærkning.

Besøg et af vores varehuse

Vi er specialiserede i værktøj og fritidsprodukter hos Biltema. Derfor kan vi altid hjælpe dig, hvis du har spørgsmål til et gør-det-selv projekt. Du kan besøge os i vores varehuse i hele landet, hvor du også kan se vores kvalitetssikre og budgetvenlige sortiment.

Vi tilbyder også gratis levering af varerne ud til din bil til afhentning i et af vores varehuse. Ellers er du også velkommen til at afhente din vare selv i butikken, hvor du kan få lov at kigge rundt, hvis du har glemt noget.

Kontakt os gerne for spørgsmål

Har du spørgsmål til vores produkter, eller vil du gerne vide mere om noget bestemt, er du velkommen til at kontakte os. Vi har landsdækkende kundeservice, så vi er altid tæt på, uanset hvor i landet du er. Vi har et serviceorienteret personale, der sidder klar til at hjælpe dig.

Du kan træffe os på telefon 70 80 77 70 eller mail på kundeservice@biltema.dk.

Dear customer. You are using an old and outdated browser. Please upgrade in order to get best possible experience.