Køb & Hent Drive In  - Køb på nettet og hent i varehuset efter 30 minutter Biltema Appen  - 19.000 produkter i din lomme! Mit Biltema  - Digitale kvitteringer, ekstra rabatter og meget mere!

Skydelære – præcision behøver ikke være svært at opnå

Arbejder du inden for maskinteknik, bilindustrien eller måske videnskab? Så er du måske stødt på en skydelære. Er dette ikke tilfældet? Så kan du læse videre her og gøre dig klog på, hvad det præcist er - og hvorfor du burde overveje at skaffe dig en.

Vil du gerne være i stand til at måle tykkelser, dybder og omkredse, herunder udvendig og indvendig diameter? Så har vi produktet til dig.

Værktøjer er nødvendige til enhver gør-det-selv-mand med sans for håndværk. Hos Biltema sælger vi flere slags måleværktøjer, der gør arbejdet nemmere for dig. Se vores udvalg her på siden.

De forskellige slags skydelære

Hos Biltema har vi forskellige slags skydelære. Herunder er en kort oversigt over vores udvalg samt andre målingsværktøjer. Du kan læse videre og gøre dig klog på de forskellige slags, så du kan finde den rigtige til lige præcis dig.

Nonius-skalaen

Nonius-skalaen er en lineær måleskala, der blandt andet bruges på sekstanter, og mikrometerskruer og skydelære. På sidstnævnte peger nulpunktet på skyderens skala på den målte distance på linealen. Således sikres der mere nøjagtighed.

Produkter i rustfrit stål

Måleværktøjer i rustfri stål er utroligt holdbare til både indvendig og udvendig måling samt dybdemåling. Skalaerne på værktøjet er matforkromede til blændfri aflæsning, hvilket gør opmålingen nem og enkelt for dig.

Måleområdet er på 0-150 millimeter og nonius-skala for 0,02 millimeter.

Digital målingsværktøjer

Er du den traditionelle type, er der intet galt i at købe et klassisk måleværktøj. Men hører du mere til den moderne og digitale tidsalder, vil du sikkert glæde dig over muligheden for at købe et digital redskab.

Hos Biltema har vi mere end en slags. Den ene er er af rustfri stål, hvilket giver den en længere levetid. Begge har en nøjagtighed på 0,03 millimeter og måler inder- og ydermål, dybde og trin.

Med en manuel tænd/sluk-knap skal der ikke meget til, før du har dit resultat klar, og med det medfølgende batteri kan du starte med at måle lige så snart, du pakker den ud.

Vores digitale redskaber sikrer dig nøjagtighed, fordi du slipper for at lave fejlmålinger. Samtidig slipper du for at knibe øjnene for meget sammen, så det bliver meget sjovere at bruge værktøjet.

Arbejder du i autobranchen, vil et digitalt værktøj være perfekt til dig og gøre dit arbejde nemmere - for eksempel når du skal måle bremseskiver.

Redskab i plast

Hos Biltema tror vi på, at alle mennesker skal have råd til vores varer. Men vores kundevenlige faste lave priser betyder ikke, at vi går på kompromis med kvaliteten. Vores værktøj af plast er ikke kun billige, men også holdbare. Den kan bruges til ind- og udvendig måling samt dybdemåling.

Måleredskabet er inddelt i millimeter og tommer, og målelængden er på 80 og 150 millimeter. Den er et godt alternativ til dig, der gerne vil have det endnu billigere, men stadig går op i kvalitet.

Profilskabelon - når en almindelig lineal ikke er nok

En profilskabelon er perfekt til dig, der for eksempel skal lægge tæpper og gulve eller fremstille hylder eller bænke. Skabelonen er lidt anderledes end en almindelig lineal og bruges til at lave aftryk af den ønskede profil, hvor de buede og uregelmæssige linjer overføres.

Så får du mere nøjagtighed i din måling.

Mikrometerskrue

En mikrometerskrue giver dig utrolig nøjagtighed. Hos Biltema kan du få en mikrometerskrue med friktions- og låseanordning, matforkromede skalaer til blændfri aflæsning og en nøjagtighed på 0,01 millimeter.

En mikrometerskrue er perfekt til dig, der for eksempel arbejder i industrien, hvor opmåling bliver nemmere end aldrig før.

Vi står klar alle ugens dage

Hvis du har spørgsmål til vores produkter eller andre henvendelser, må du endelig ikke tøve med at kontakte os. Hos Biltema er vores kundeservice landsdækkende, så vi er aldrig for langt væk fra dig.

Du kan kontakte vores serviceorienteret personale over telefon på 70 80 77 70 eller mail på kundeservice@biltema.dk.

Du er også altid velkommen i vores varehuse rundt omkring i landet, hvor vi har åbent hver dag og står klar til at hjælpe dig. Foretrækker du at handle online, kan du også det via vores Køb & Hent service.

Dear customer. You are using an old and outdated browser. Please upgrade in order to get best possible experience.