Køb & Hent Drive In  - Køb på nettet og hent i varehuset efter 30 minutter Biltema Appen  - 19.000 produkter i din lomme! Mit Biltema  - Digitale kvitteringer, ekstra rabatter og meget mere!

Målebånd – et uundværligt supplement til din værktøjskasse

Er du tømrer, snedker eller måske gør-det-selv typen? Så er et målebånd garanteret uundværligt for dig. Med sådan et kan du komme i mål med et arbejdsresultat, hvor du selv er tilfreds.

Hos Biltema sælger vi bånd i høj kvalitet til kundevenlige priser. Se vores udvalg her på siden.

Målebånd til ethvert formål

Skal du bruge et meterbånd til dit erhverv eller privat brug? Vi har både til arbejdssteder og til brug derhjemme. 

Skal du måle vinduerne til de nye gardiner, du har købt? Eller skal du have opmålt væggen i stuen, så du kan hænge dit yndlingsmaleri op? Uanset formålet har vi det helt rigtige bånd til dig.

Vores bånd fås i forskellige materialer og modeller. Læs mere herunder og gør dig klog på de forskellige slags bånd, så du kan finde det, der passer til dig.

Stålmålebånd

Vi har to slags stålmålebånd hos Biltema. Det ene har en længde på 50 meter, og det andet er på 10 meter. Førstnævnte er af ABS-plast med gummibelagt håndtag, som er indklappeligt med udveksling.

Det andet er selvoprullende, hvilket gør dit arbejde meget nemmere. Det er inddelt i millimeter og tommer og har bælteclips og håndledsrem, så du kan måle mere nøjagtigt. Med et gummieret og kraftigt plasthus er holdbarheden i top - men prisen i bund. 

Målehjul

Med vores målehjul kan du måle længere afstande og kuperet terræn. Den er god til byggeri, landbrug eller idræt i skolen. Det mekaniske tælleværk tillægger afstand ved bevægelse fremad og fratrækker ved bevægelse bagud - det gør målingen nem og enkel.

Med en letvægtskonstruktion af plast og stål er båndet utrolig holdbart, og du kan derfor være tryg ved, at du ikke skal erstatte ret ofte.

Glasfibermålebånd

Vores glasfibermålebånd er inddelt i millimeter og tommer. Vores modeller har hus bestående af slagfast ABS-plast med gummibelagte greb - og indklappelige eller nedfældbare håndtag.

Materialet og den bløde overflade gør, at båndet ligger godt i din hånd, når du måler. Det er nem at bruge og passer perfekt til enhver gør-det-selv-værktøjskasse.

Digitalt målebånd

Hos Biltema kan du vælge at være traditionel med almindelige meterbånd eller gå den lidt mere innovative vej - alle skal have lov at være lidt smart på den.

Med vores digitale målebånd behøver du ikke knibe øjnene sammen efter en præcis måling – båndet gør den for dig. Det måler fra apparatets inderside eller yderside og beregner centerpunktet.

Det digitale bånds længde er på 5 meter og har måleenheder i tommer og centimeter. Det eneste du skal bruge er et batteri - og du kan få målt, så meget du vil. Nemt, enkelt og præcist.

Kvalitet i top – pris i bund

Hos Biltema er vi ekstremt kvalitetsbevidste. Vi går meget op i enkelthed, sparsommelighed, handlekraft, ordentlighed og fleksibilitet. Disse værdier er vigtige for os, hvilket du kan se i vores kvalitetsvarer og budgetvenlige priser.

Fællesnævnere for alle vores målebånd:

  • De er holdbare - så du slipper for at skifte dem ud i tide og utide
  • De er læsbare - så du slipper for hovedpine og ulæselige tal
  • De er nøjagtige - så du slipper for at lave fejl
  • De er bløde og skridsikre - så du slipper for at tabe båndet, mens du arbejder
  • De har metriske mål i millimeter - så du sikrer præcision

Vi står klar til at hjælpe dig

Hos Biltema er vi specialiserede i værktøj og fritidsprodukter og har varehuse i hele Danmark - du kan derfor altid finde os, når du har brug for det. Vi står klar til at hjælpe dig med et smil.

Har du for travlt til at shoppe i fysisk butik? Så kan du handle på vores hjemmeside hjemmefra fra sofaen. Her kan du vælge Køb og Hent-funktionen, hvor du kan hente leveringen i et af vores varehuse - eller få leveret ud til din bil gratis. Fortryder du dit køb, har du altid 14 dages fortrydelsesret på varer, du køber online.

Har du spørgsmål?

Har du spørgsmål til vores produkter? Så tøv ikke med at kontakte os. Vi har landsdækkende kundeservice, så du altid kan få hjælp, uanset hvor i landet du befinder dig.

Du kan ringe på telefon 70 80 77 70 eller skrive til mail på kundeservice@biltema.dk. Vi bestræber os på at svare dig hurtigst muligt og ser frem til at høre fra dig.

Dear customer. You are using an old and outdated browser. Please upgrade in order to get best possible experience.