Køb & Hent Drive In  - Køb på nettet og hent i varehuset efter 30 minutter Biltema Appen  - 19.000 produkter i din lomme! Mit Biltema  - Digitale kvitteringer, ekstra rabatter og meget mere!

Linealer – skab præcision og skarphed på én gang

Uanset om du arbejder i en virksomhed, et værksted eller som gør-det-selv-mand derhjemme, kræver arbejde typisk præcision. Med præcision kan du udføre et stykke tilfredsstillende arbejde, fordi du ved, at det er gjort med omhu.

For at du kan garantere præcision, skal du bruge en lineal. De kan bruges til skolearbejde, på kontoret, til håndværk, til hobbyarbejde og til meget andet. Hos Biltema sælger vi produkter i høj kvalitet, som passer til lige præcis det, du skal bruge dem til.

Du kan se vores udvalg her på siden.

Linealer, der ikke går i stykker

Har du før oplevet at være frustreret over, at din billige plast-lineal knækker? Det behøver du ikke finde dig i længere. Hos Biltema sælger vi linealer, hvor prisen ikke går på kompromis med kvaliteten.

Aluminium og stål - god kvalitet til din indre perfektionist 

Hos Biltema er vi kvalitetsbevidste. Derfor består vores linealer af enten aluminium eller stål. Begge materialer er holdbare og af høj kvalitet.

Aluminium

Aluminium er blødt metal, der ikke vejer særlig meget. Det betyder, at du kan gøre dit arbejde og fokusere på nøjagtighed uden at skulle irriteres af et tungt værktøj. Det gør arbejdet simplere.

Stål

Stål har en æstetisk flot overflade, er holdbart og kan modstå ridser. En lineal i stål er blænd- og rustfri og har derfor en lang holdbarhed. Du får derfor en ny følgesvend i en lang periode, som du slipper for at skulle erstatte efter kort tid.

Når nøjagtighed er en selvfølge 

Vi mener ikke, at man blot skal nøjes med det værktøj, man bruger. Alle fortjener muligheden for at skabe nøjagtighed og præcision, hvor man selv er tilfreds med resultatet af sit arbejde.

For at opnå præcision er det ikke altid nok med én måleenhed. Derfor er vores linealer inddelt i millimeter, hvis ikke centimeter er præcist nok til det, du skal bruge.

Dermed passer de til al slags arbejde, fordi de tillader så meget nøjagtighed. For eksempel kan du købe vores målestok med seks skalaer og tydelig inddeling, så du kan være så præcis som muligt.

Alle vores måleenheder fås fra 30 centimeter og op til 1 meter, så der er noget til enhver smag.

Høj kvalitet til faste lave priser

Hos Biltema ønsker vi at gøre det økonomisk opnåeligt for alle mennesker at have bil, værktøj eller fritidsartikler med stor holdbarhed. Derfor tilbyder vi et stort sortiment af produkter i høj kvalitet, men til lave priser, så alle har råd til at være med.

Mangler du en lineal, tagrenderenser, værktøjskasse eller noget helt fjerde, kan du være sikker på, du kan finde det til billige priser hos os. Vi går ikke på kompromis med kvaliteten i vores sortiment til trods for de kundevenlige priser.

Besøg os i et varehus tæt på dig

Hos Biltema er vi specialiserede i værktøj og fritidsprodukter og kan derfor hjælpe dig med at starte på stort set ethvert gør-det-selv-projekt.

Med Køb og Hent kan du købe online og hente leveringen i et at vores varehuse. Du kan vælge at gå ind og hente selv eller få leveret til din bil – helt gratis.

Foretrækker du at se udvalget fysisk, har vi varehuse i hele Danmark – så vi er ikke svære at finde. Du er altid velkommen i alle dele af landet.

Har du spørgsmål?

Hvis du har spørgsmål til vores produkter, er du altid velkommen til at kontakte os. Vi har landsdækkende kundeservice hos Biltema, og vores serviceorienteret personale sidder klar til at hjælpe dig med din henvendelse. Så tøv endelig ikke med at kontakte os.

Vi står klar ved telefonen på 70 80 77 70 eller på mail på kundeservice@biltema.dk

Vi ser frem til at høre fra dig.

Dear customer. You are using an old and outdated browser. Please upgrade in order to get best possible experience.