Køb & Hent Drive In  - Køb på nettet og hent i varehuset efter 30 minutter Biltema Appen  - 19.000 produkter i din lomme! Mit Biltema  - Digitale kvitteringer, ekstra rabatter og meget mere!

Vaterpas – opnå snorlige resultater hver gang

Uanset om du er snedker, tømrer eller gør-det-selv-mand, kræver det godt måleudstyr at få præcise resultater.

Selvom du kan komme et langt stykke ad vejen med en tommestok, en lineal eller et målebånd, har du i mange tilfælde brug for et mere præcist værktøj for at komme helt i mål med udførelsen af dit arbejde.

Med et vaterpas kan du måle, om noget er i vinkel eller i lod. Det er derfor et uundværligt redskab, hvis du vil være sikker på, at malerier, hylder, skabe eller fjernsyn bliver hængt snorlige op.

Hos Biltema har vi et stort udvalg af vaterpas i forskellige længder og materialer. Gå på opdagelse her på siden og find det produkt, der passer til dit formål – så er du sikret, at dit næste byggeprojekt kommer til at stå knivskarpt.

Sådan fungerer et vaterpas

Har du prøvet at hænge hylder op, hvor du først har opdaget, at de hang helt skævt, efter de var skruet fast?

Med et vaterpas kan du aflæse, om en flade er vandret eller lodret. Glem alt om øjemål, og anskaf dig det rigtige måleudstyr, så alt i dit hjem kommer til at hænge snorlige.

Et vaterpas består typisk af en stok med en eller flere libeller. Antallet af libeller afhænger af formålet. Skal du for eksempel måle noget, der er meget langt, vil det være nemmest med en lang variant, hvor der er to eller tre libeller på.

Det velkendte måleværktøj sikrer dig, at du altid ved, om et plan er nøjagtigt vandret eller lodret. Det gør du ved at se på de små luftbobler, der er inden i libellerne. I libellerne er der to små streger. Når luftboblen er placeret i mellem stregerne, ved du, at dit plan er i vatter eller i lod.

Pas godt på dit vaterpas og hav det i mange år

En forudsætning for et godt resultat er naturligvis, at vaterpasset virker. Derfor er det vigtigt, at du passer godt på det og undgår, at det får hårde slag eller bliver kastet rundt med.

På den måde tager libellerne ikke skade, og du kan vide dig sikker på, at din måling bliver præcis, når du bruger vaterpasset.

Kom forbi et af vores varehuse og køb dit nye vaterpas

Det skal være nemt og hurtigt at få fat i det værktøj, du står og mangler. Hos Biltema tør vi godt at love, at vi ligger inde med et stort sortiment af værktøj, så du kan komme i gang med dit projekt allerede i dag.

Hvis du har udset dig et produkt her på siden, kan du med fordel bestille det til et varehus, der ligger tæt på dig. Vi gør din bestilling klar, så du kan hente den allerede efter 30 minutter – det er enkelt, nemt og hurtigt.

Måleværktøj i høj kvalitet til faste lave priser

Det der kendetegner Biltema er, at vores produkter er i en god kvalitet og til faste lave priser.

Alle har ret til en værktøjskasse fyldt med gode redskaber, der kan bruges år efter år uden at det går i stykker.

På trods af vores kundevenlige priser er der ikke en finger at sætte på kvaliteten. Hvad enten du er på udkig efter en tommestok, en værktøjskasse, en lineal eller noget helt fjerde, kan du vide dig sikker på, at vi ikke går på kompromis med kvaliteten.

Køb vaterpas hos Biltema allerede i dag

Hos Biltema går vi op i, at vores kunder får det produkt, de forventer. Hvis der er noget, du er i tvivl om eller har spørgsmål til, er du altid velkommen til at kontakte os.

Vores landsdækkende kundeservice sidder klar på telefonen og på tasterne til at besvare henvendelser hurtigst muligt.

Du fanger os ved at ringe på telefon 70 80 77 70 eller på mail kundeservice@biltema.dk.

Vi ser frem til at hjælpe dig, så du kan få dit nye måleværktøj hjem.

Dear customer. You are using an old and outdated browser. Please upgrade in order to get best possible experience.