Køb & Hent Drive In  - Køb på nettet og hent i varehuset efter 30 minutter Biltema Appen  - 19.000 produkter i din lomme! Mit Biltema  - Digitale kvitteringer, ekstra rabatter og meget mere!

Byggeribeslag til private og professionelle formål

Skal du sikkert i mål med et solidt resultat, har du brug for byggeribeslag i høj kvalitet. Det er afgørende for dit projekt, at du har de rigtige remedier til rådighed, hvad enten du står over for store eller små arbejdsopgaver.

Herunder præsenterer vi et stort udvalg af professionelle beslag, der kan anvendes til flere formål af både private og fagfolk. Uanset om du ønsker at opføre store trækonstruktioner eller forankre i beton, kan du finde et stærkt udvalg af muligheder, så du kan realisere byggeriet.

Stort udvalg af stærke byggeribeslag

Et vellykket byggeprojekt begynder og slutter med beslag, som sikrer dig et en stærk løsning, du kan have glæde af i mange år.

Er du i gang med at opføre drømmehuset, eller står du over for en større renovering af den ældre bolig? Beslag til byggeri er uundværlige hjælpere, der både kan løse opgaver på byggepladsen og blandt hobbyfolket hjemme i privaten.

I vores udvalg af beslag finder du løsninger til alle typer af opgaver, så her kan du være sikker på altid at finde det, du står og mangler.

Skal du opføre konstruktioner i træ eller beton? Skal havehuset, hegnet eller terrassen forankres? Vi giver dig alt fra bjælkesko til jordankre, vinkler og hængsler, som kan løse præcis den opgave, du står overfor.

Find de rigtige beslag til dine projekter

Det er ikke underordnet, hvilket beslag du vælger til dit byggeri, for de skal naturligvis passe til det projekt, du skal i gang med. Et jordanker er et oplagt valg, når konstruktioner skal sikres. Vil du opføre en carport, et haveskur eller en anden bygning på matriklen, er det et beslag, du ikke kommer udenom.

Derimod får du brug for hulplader og sømbeslag, hvis du skal samle spær eller andre tagkonstruktioner.

Vil du undgå sug i taget? Det særlige tagåseanker holder taget på plads, selv i de mest genstridige storme, og det er derfor et beslag, hvis styrke du ikke må underkende.

Vælg galvaniserede byggeribeslag til konstruktioner udendørs

Du kan sjældent undvære beslag, når du bygger. Selv når du samler et møbel, får du brug for beslag, hvis samlingerne ikke skal skilles.

Bygger du udendørs, skal du vælge beslag, der er produceret til at kunne modstå vind og vejr. Vælger du almindelige byggeribeslag, der ikke er behandlede, ruster de hurtigt, når regnen rammer dem – og det giver dig en kort holdbarhed. Vil du sikre dit byggeri på lang sigt, skal du derfor vælge kvalitetsbeslag, der er egnet til udendørs brug.

Her kan du med fordel vælge vores varmforzinkede beslag. De galvaniserede hjælpere er belagt med zink, så de har stor modstandskraft over for fugt og kulde. Belægningen sørger for, at beslaget ikke ruster, og du kan derfor trygt benytte dem, når bygninger skal forankres i jorden. Især er bjælkesko idéelle at vælge i galvaniseret stål.

Giv døre, vinduer og låger en opdatering med nye hængsler

Dine døre, vinduer, låger og hegn har også brug for de rigtige beslag. Ser hængslerne slidte ud, og knirker de faretruende? Du kan let udskifte til nye beslag, så vinduerne og dørene igen kan åbnes uden modstand.

Du kan finde alt fra stabelhængsler til kanthængsler i vores sortiment, ligesom portskinner til skydedøre også er varer, vi altid har på lager.

Byggeribeslag til konstruktioner i træ og beton

Bygger du i træ, vil du have glæde af vores stærke vinkel- og hjørnebeslag, som sikrer tætte og solide samlinger. Dine konstruktioner kan understøttes yderligere af hul- og vindgitterbånd, hvis du vil opnå ekstra styrke.

Vi har naturligvis også mange byggeribeslag til dig, der forankrer projekter i beton og andre materialer end træ.

Dear customer. You are using an old and outdated browser. Please upgrade in order to get best possible experience.