Køb & Hent Drive In  - Køb på nettet og hent i varehuset efter 30 minutter Biltema Appen  - 19.000 produkter i din lomme! Mit Biltema  - Digitale kvitteringer, ekstra rabatter og meget mere!

Opnå solide samlinger med professionelt tagåseanker

Når arbejdet med træ skal fuldendes med et flot og sikkert resultat, har du brug for de rigtige beslag, før du kommer helt i mål.

Har du det rigtige udstyr? Skal du lave krydssamlinger i trækonstruktioner, forankre spær, bjælkelag eller undgå sug i bjælke- og tagkonstruktioner kræver det et tagåseanker.

Det professionelle beslag er lavet i højstyrkestål og findes i flere forskellige størrelser og udformninger. I vores brede sortiment garanterer vi, at du kan finde præcis den model, der bringer dig tættere på et færdigt byggeprojekt.

Undgå sug i tagkonstruktionen med et tagåseanker

Et tagåseanker anvendes primært, når tagkonstruktioner skal samles. Men det er også uundværligt, når du laver krydssamlinger i trækonstruktioner eller ønsker at forankre et bjælkelag eller et spær, hvis du opfører en ny tagkonstruktion.

Med det solide beslag kan du undgå sug i bjælkessamlingerne, så taget ikke løfter sig, når stormene bruser ind over landet.

Vil du sove trygt om natten, må du vælge et professionelt anker med høj belastningsevne. Vores modeller kan optage horisontale kræfter, så her får du et solidt anker, der holder samlingerne sikkert på plads, uanset hvilke ydre påvirkninger de udsættes for.

Det er en fordel at kende de mange anvendelsesmuligheder

Det er en fordel for dig, at dit tagåseanker kan optage horisontale kræfter, og vi tilbyder dig naturligvis både modeller, der er produceret i højre- og venstreudgaver. Det er din garanti for altid at finde en variant, der passer til dit projekt, uanset om du skal forankre mod sug, sikre bjælker, montere remme eller fastgøre hanebåndsspær.

Et robust anker kan anvendes til alle typer af krydssamlinger i træ.

Vælg altid beslag med høj belastningsevne

Det stærke beslag kan anvendes på flere måder og afhængig af, hvor høj belastningen er, skal du beregne to eller fire ankre per samling. Husk at placere dem diagonalt overfor hinanden, så de forstærker og understøtter samlingen.

Det er ikke kun et tagåseanker, du får brug for, når du bygger. Har du husket alt, så du sikrer en solid montering? Du opnår den ideelle bæreevne og udnytter dermed beslagets kræfter maksimalt, når du monterer det med de rigtige skruer.

Beslaget er produceret med sømhuller, som gør monteringen nem. Fastgør ankret med kamsøm eller beslagskruer, så du opnår en høj belastningsevne og udnytter beslagets kapacitet til fulde.

Vælg galvaniseret tagåseanker til udendørs byggeri

Skal du bygge udendørs? Vind og vejr påvirker dit valg af beslag, og derfor må du stille høje krav til materialerne.

Du kan vælge mellem flere materialer i vores udvalg, men det er oplagt at vælge varmforzinket højstyrkestål, når du bygger udendørs.

Det galvaniserede anker sikrer lang holdbarhed, beskytter konstruktioner og de solide huller ved den smarte bukkelinie sørger både for stor kraftoverførsel og korrosionsbeskyttelse.

Find et tagåseanker i høj kvalitet

Alle vores ankre er CE-godkendte. Det er din sikkerhed for høj kvalitet, hvad enten du vælger et i rustfrit stål eller zink.

Vi tilbyder dig også et stort udvalg af størrelser og tykkelser, så du til hver en tid kan finde det anker, der sikrer din konstruktion.