Det stærke vinkelbeslag er et vigtigt værktøj

Skal du styrke samlinger eller fastgøre emner? Det vigtige vinkelbeslag er en uundværlig hjælper, hvad enten du bygger i træ eller metal. Det sørger for, at samlinger mødes og fastholdes, så dit byggeprojekt kommer sikkert i mål.

Her på siden præsenterer vi dig for et bredt udvalg af det populære beslag, og vi tilbyder dig mange forskellige varianter. Det er din garanti for at finde en model i høj kvalitet, som passer ideelt til dit projekt.

Har du særlige ønsker til beslagets beskaffenhed, størrelse, tykkelse eller bæreevne, kan du fordybe dig i produktbeskrivelserne, hvor vi har udspecificeret de enkelte beslags anvendelsesmuligheder.

Vi garanterer, at du altid finder det beslag, du har brug for, når du handler hos os.

Et stærkt beslag med stor betydning

Et gammelt ordsprog siger, at du ikke skal bedømme en bog på omslaget, og præcis det samme gør sig også gældende for det lille beslag. For selvom det ikke hører til de største og tungeste beslag i værktøjskassen, kan du ikke undvære genstanden, som du med sikkerhed får brug for, når samlingerne skal fuldendes.

Skal du bygge et redskabsskur, opføre en garage eller samle den nye sofa? Uanset dit projekts omfang er beslaget som regel en del af arbejdet. Det gør også vinkelbeslaget til det mest almindelige beslag både blandt private og professionelle.

Find det rigtige vinkelbeslag til dit projekt

Vinkelbeslag kan bruges til flere formål, men først og fremmest er det produceret til at sammenholde konstruktioner af enhver slags. Du får derfor brug for det, hvad enten du står over for et stort eller et mindre projekt.

Beslaget er ideelt, når krydsende bjælker skal samles, spær og remme forankres, eller når forbindelser ved overgange skal sikres. Har du brug for en genstand, der skal understøtte bjælke- eller søjlesamlinger? Du kan også bruge beslaget til dette formål.

Vinkelbeslag med ribbe har særligt stor bæreevne

Har du brug for det klassiske beslag, eller søger du en variant med særlig stærk bæreevne? Der findes to typer af det populære beslag, og vi kan naturligvis tilbyde dig begge produkter.

Stiller du særligt høje krav til belastningsevnen, skal du vælge et med ribbe i midten, som er produceret til projekter, hvor samlingerne presses maksimalt.

Den solide stålrib forstærker beslaget, så vinklen ikke skubbes ud af form. Bygger du i træ med store dimensioner, er det oplagt at vælge det professionelle beslag, som kan bære de tunge konstruktioner.

Du kan naturligvis også vælge en model med forstærkning, når du bygger i mindre skala, men blot vil sikre dig, at samlingerne fastholdes.

Vælg altid varmforzinkede vinkelbeslag til udendørs byggeri

Bygger du udendørs, er det ikke uden betydning, hvilken type beslag du vælger. Du må stille store krav til materialet, hvis du vil sikre, at holdbarheden lever op til dine forventninger.

Søger du en særligt stærk løsning, er det varmforzinkede beslag et godt valg. Det er designet med henblik på at optimere dit byggeri udendørs, for det galvaniserede beslag ruster ikke, når det udsættes for kulde og fugt.

Vil du sikre, at carporten, havehuset eller terrassemøblerne holder i mange år, er det behandlede stålbeslag en sikker vinder. Derimod kan du med fordel vælge en variant i rustfrit stål, hvis du samler mindre møbler indendørs.

Forborede huller gør monteringen nem

Alle vores vinkelbeslag sælges med forborede huller, så du er sikret en nem og hurtig montering. Det gælder naturligvis også, hvis du vælger en galvaniseret vare med eller uden rib.

Som en ekstra detalje har mange af vores beslag et forstørret sømhul, så du let kan montere bolte, hvis du ønsker en særlig stærk trækbelastning.

15 Søgeresultater