Solide og professionelle stolpesko til dit byggeri

Træ tærer hurtigt, når det kommer i tæt kontakt med jorden. Derfor skal træstolper altid understøttes og forstærkes med solide stolpesko, hvad enten du bygger en træterrasse, et redskabsskur eller et havehus til plæneklipperen.

Vi præsenterer dig for et bredt udvalg af solide søjlesko, som både private og professionelle med stor sikkerhed kan montere i ethvert byggeri. Se de mange størrelser og varianter herunder.

Forlæng træets levetid med stærke stolpesko

Det er ikke nok at forkæle træværket med god træbeskyttelse og solide konstruktioner, hvis du vil sikre, at dit byggeri holder i mange. Lang levetid opnår træet kun, hvis du beskytter det mod nærkontakt med jorden.

Vand og opsivning fra underlaget påvirker træets holdbarhed, og fugt får hurtigt træet til at nedbryde.

Vil du undgå lappeløsninger? Du forlænger træets levetid, hvis du understøtter det med stærke stolpesko, som støbes eller monteres med bolte i beton eller sten. På den måde forhindrer du den direkte kontakt mellem det våde miljø og træet – og det er din sikkerhed for, at byggeriet bevares i mange år.

Varmforzinkede stolpesko er perfekte til udendørs brug

Skal du bygge i træ under åben himmel, må du stille høje krav til de varianter, du anvender. Det er oplagt at vælge de varmforzinkede udgaver, der er særligt velegnede til opførsel af trækonstruktioner udendørs.

De behandlede forstærkere er under produktionen blevet belagt med et solidt zinklag, som gør dem særdeles robuste over for vand og fugt. Den stærke, galvaniserede løsning giver mulighed for fuld udsømning, som skal foretages med forzinkede skruer, der matcher søjleskoene.

Hurtig og nem montering sikrer dit byggeri

Det er ikke vanskeligt at hæve byggeriet fra jorden, når du har de rigtige søjlesko til formålet. Har du særlige ønsker til størrelser eller bærekraft?

Uanset om du har brug for varianter, der er tilpasset udendørs eller indendørs projekter, tilbyder vi dig en stærk løsning. De mange muligheder for typer gør det let at finde en model, der er udformet til at passe perfekt til dit byggeprojekt.

Har du brug for et jordanker til at forstærke konstruktionen? Skoene er oplagte at benytte, når du skal forankre træbygningen, så den ikke letter i stormvejret. Og de galvaniserede stolpesko til søjlebæringer, der på forhånd er fæstnet i sten eller beton, er din garanti for, at du hurtigt og nemt kan montere sikkerhedsforanstaltningen.

Oplev de mange fordele ved stolpesko

Der er flere fordele ved at anvende den solide søjlebæring, når du bygger i træ.
Opfører du en bygning i trykimprægneret materiale? Det forlænger naturligvis holdbarheden, hvis træet er behandlet, men vil du være på den sikre side og med garanti undgå at bygge et alternativ om få år, må du anvende stolpesko.

Drømmer du om fleksibilitet, når du bygger, er søjlebærere også anvendelige. Det er en klar fordel for dig, at du hurtigt og uden større udfordringer kan skifte den bærende træstolpe, når det bliver nødvendigt – og her er stolpeskoen din ven!

Når først den er monteret i underlaget, sidder den stabilt og sikkert, så du med lethed kan skifte stolpen ud.

14 Søgeresultater