Markedets bedste bjælkesko

Vi forhandler markedets bedste bjælkesko til de helt rigtige priser. Vil du sikkert i mål med byggeriet? De rigtige redskaber bringer dig ét skridt tættere på et tilfredsstillende resultat.

Og med vores kvalitetsvarer kan du være sikker på altid at have de bedste forudsætninger for at afslutte byggeprojektet med succes.

Skal du lave samlinger i beton eller træ, får du brug for beslag med stor styrke. Herunder kan du finde et solidt udvalg af gode løsninger, som sørger for, at både store og små konstruktioner stabiliseres og forankres professionelt.

Solide bjælkesko med stor styrke

Du kommer hurtigt i mål, hvis du anvender det rigtige værktøj og de bedste beslag, når du bygger. Skal du opføre et hus fra fundament til tag, eller skal du blot udskifte et par elementer?

Uanset om du står over for et stort eller lille projekt, er bærende bjælkesko et uundværligt beslag. Det gælder både, når du forankrer og samler konstruktioner i træ og beton.

Har du brug for beslag, der både letter arbejdsflowet og øger bæreevnen, kan du med fordel udskifte det klassiske vinkelbeslag med de ekstra stærke bjælkesko. De kan løfte vandrette bjælker bedre og på den måde stabilisere og støtte konstruktionen fra top til bund.

Stort udvalg af dimensioner og størrelser

Vi tilbyder dig flere dimensioner og størrelser af det kraftige beslag, så du kan finde præcis den løsning, der letter arbejdsopgaven hurtigst. Derudover har vi naturligvis også typer, der kan give dig en synlig eller skjult montering afhængig af, hvilket behov du har.

Find både typer med indvendige og udvendige flige i vores sortiment.

Produceret særligt til udendørs byggeri

Du må stille særligt høje krav til dine enheder, når du bygger udendørs. Vind og vejr tærer hurtigt på materialerne, og ønsker du lang holdbarhed, minimal vedligehold og stor styrke, skal du vælge varmforzinkede varianter. De har maksimal modstandskraft over for ydre påvirkninger og ruster ikke, når de udsættes for regn, fugt og kulde.

De galvaniserede stålplader er belagt med et tykt lag zink, så du trygt kan benytte dem til udendørs byggeri.

Hurtig og let montering letter arbejdet

Bjælkesko sikrer dig en hurtig og let montering med deres smarte design. Beslaget giver dig hele to muligheder for udsømning.

Vil du sikre bæreevnen maksimalt, er fuld udsømning et sikkert valg. Her udfylder du alle huller med søm eller skruer, men du kan selvfølgelig også vælge halv udsømning og kun delvist fylde hullerne med beslagskruer.

Det er mest almindeligt, at beslaget leveres med huller i 5 millimeter, som kan kombineres med skruer på 5 millimeter. Anvender du kamsøm, skal du vælge størrelser på 4 millimeter, da de har en tykkere hals og derfor fylder mere i hullet.

Sikrer du skoen med bolte? Husk, at de skal monteres bagfra.

Stort udvalg af bjælkesko til byggeri i træ og beton

Du kan både bruge den til at sikre bygninger i træ og beton.

Skal du montere tunge bjælker? Du kan ikke komme uden om det vigtige beslag, når du samler konstruktioner, hvor bjælker er en del af byggeriet.

4 Søgeresultater