Stærke sømplader til professionelle og private

Du sparer både tid og penge, hvis du anvender stærke sømplader fra begyndelsen. De er din sikkerhed for, at resultatet bliver solidt og bæredygtigt, når du opfører både større og mindre bygninger i træ.

Gå på opdagelse i vores store sortiment af robuste sømplader, som både professionelle og private kan anvende, når samlingerne skal monteres med præcision.

Sømplader, normplader eller hulplader – tag et valg

Stærke samlinger er alfa og omega, når du bygger – det står på side 1 i alle lærebøger. Har du læst det med småt, vil du også vide, at sømplader, normplader og hulplader er tre ord for den samme vare, der anvendes til at forstærke samlinger i trækonstruktioner.

Uanset om det er tunge spær eller lette haveskure, som skal stabiliseres, er pladerne afgørende for det færdige resultat.

Pladerne er perfekte til at forstærke de steder i byggeriet, hvor træet skal mødes. Og vælger du varmforzinkede varianter, kan du med stor tryghed anvende produktet til projekter udendørs.

Stort udvalg af størrelser og udformninger

Foruden de galvaniserede udgaver kan du også finde rustfrie varianter i vores udvalg. I det hele taget kan du se frem til mange muligheder, når det gælder størrelser og udformninger.

Det betyder, at du underordnet byggeprojektets omfang og formål kan finde præcis det supplement, du har brug for.

Stiller du særlige krav til varens tykkelse? Der er flere tykkelser at vælge imellem, og vi tilbyder både de smalle plader på 1,5 millimeter og de lidt højere på 2,0 millimeter.

Nem montering med stærke skruer

Læser du videre i håndværkmanualerne, vil du hurtigt lære, at sømplader altid skal placeres parvis. Det er afgørende, at du monterer plader, der har samme størrelse, så samlingen bliver stærk. Samtidig letter det også monteringen, hvis træet har ensartet bredde.

Stålpladerne fastgøres med kamsøm eller andre beslagskruer, som med solid modstandskraft over for ydre påvirkninger vil give de bedste forudsætninger for et bæredygtigt resultat.

Du sikrer dit spær med sømplader

Det er mest almindeligt, at pladerne anvendes ved opsætning af spær eller bærende bjælker, men uanset hvor træ skal samles, er de stærke stålplader et solidt valg.

Før pladerne blev fast inventar på byggemarkedet, samlede man spær og træ med tapper, som fastgjorde emnet. Det kender vi blandt andet fra bindingsværkshuse.

Selvom tapsamlinger er meget holdbare, er de utroligt tidskrævende at udforme. Derfor var sømplader revolutionerende for håndværkerne. De sørger for, at både professionelle og private hobbyhåndværkere hurtigt og nemt kan samle træemner uden at gå på kompromis med sikkerhed og æstetik.

Gør byggeriet let med moderne midler

Det er let at opnå et flot resultat med de moderne midler, der tilbydes i dag. Og selv den uerfarne handymand eller -kvinde kan opnå et tilfredsstillende resultat.

Ved du, hvordan dit byggeprojekt realiseres, så det lever op til dine forestillinger? Med det rigtige værktøj i hånden er du halvvejs i mål.

Du behøver ikke være udlært håndværker for at samle trækonstruktioner – for med simple sømplader får du de bedste forudsætninger for at skabe professionelle løsninger.

3 Søgeresultater