Elegante stolpehatte forlænger træets holdbarhed

Stolpehatte forener elegance og praktik på samme tid. Ikke nok med at inddækningen beskytter sart træværk mod det danske vejrs omskiftelige luner, så fuldender den også designets fremtræden.

Har du intentioner om at forlænge levetiden på dit havehegn med stil, kan du med fordel se nærmere på vores store udvalg af inddækninger til stolper. Vi præsenterer dig for et seriøst sortiment af flotte designs, der både tæller de klassiske pyramideformede modeller og de moderne runde.

Forlæng levetiden på træværket med stolpehatte

Træværk er altid en lækker løsning, når havehegnet skal se flot ud foran villaen. Den varme glød fra materialet klæder både det ældre murermesterhus og den moderne, arkitekttegnede patricier. Den største ulempe er dog, at træ er forgængeligt og derfor bør beskyttes, hvis det skal holde længe.

Vil du beskytte hegnets stolper mod råd, er det oplagt at montere en stolpehat på toppen. De stærke afdækninger findes i et væld af farver, former og materialer, så du altid kan finde den løsning, der passer til din personlige stil.

Inddækninger, der beskytter

Det er ikke kun havens hegn, der med fordel kan pakkes ind i ståltoppe. Stolpehatte beskytter alle typer af stolper og søjler, som skal skærmes mod fugt. De sørger for, at regnvand ikke samler sig i fordybninger i toppen af stolpen, men i stedet kan løbe af.

Præcis derfor er inddækningerne et eftertragtet valg, når hegnet skal have hævet holdbarheden.

Har du dyr på matriklen, eller er du den heldige ejer af en båd? Du kan forlænge levetiden på dyrehegn, hvis du dækker standerne mellem nettet med en top. Det samme gælder desuden badebroer og andre steder, hvor træværket er særligt udsat.

Opnå en flot finish

Det er ikke kun af praktiske årsager, du skal anvende de stærke stolpehatte. De er også med til at afrunde det æstetiske udseende på en elegant måde. Vil du fremhæve en særlig detalje i designet, kan du altid finde en matchende inddækning, så du opnår en flot finish.

Skab et personligt udtryk med materialerne

Du har mange muligheder for at sætte dit personlige præg på designet, hvad enten du bygger hegn eller broer. Vi tilbyder dig et bredt spekter af flotte stolpehoveder, så du ikke føler dig begrænset i dit udvalg.

Vil du have et særligt slidstærkt produkt, der er oplagt at montere udendørs, skal du vælge en stolpehat i galvaniseret stål. Det varmforzinkede materiale er meget robust og skærmer træet mod regn, frost og kulde.

Det samme gælder varianterne i rustfrit stål og støbt aluminium, mens kobber eller messing er smukke løsninger, som skaber en lang holdbarhed på en sofistikeret måde.

Find stolpehatte med mange former

Har du ønsker til, hvordan dine stolpehatte skal udformes? Det er ikke kun farver og materialer, du kan vælge imellem, når du drømmer om delikate inddækninger. Den mest anvendte i det danske land er den pyramideformede variant, men også de runde modeller er i høj kurs hos haveejerne.

Vi tilbyder dig naturligvis også flere størrelser, så du kan være helt sikker på altid at finde den inddækning, du har brug for.

5 Søgeresultater