Et jordanker får din bygning til at stå stabilt

Stabilitet og styrke er de vigtigste forudsætninger for, at din bygning ikke rokker sig, når vind og vejr presser på vægge og tag. Vil du være sikker på, at konstruktionen bliver stående, er et jordanker en vigtig allieret.

Det stærke spyd forankrer både store og små konstruktioner, ligesom det også sikrer, at trampoliner, gyngestativer og legetårne i haven ikke letter i en efterårsstorm.

Find flere former, størrelser og typer herunder, så du får et anker i de materialer og dimensioner, du har brug for.

Stabilisering af stort og småt med det rigtige jordanker

Kender du ikke allerede de solide fordele ved at benytte et jordanker, bør du undersøge nærmere, hvad dette praktiske hjælpemiddel kan gøre for dig. For selvom det skal forankres i jorden, og dermed ikke er synligt i landskabet, er det en uundværlig del af enhver konstruktion.

Det stærke anker sørger for, at alt fra stolper til legehuse og carporte får et stabilt fæste, når de opføres. Du får derfor brug for ankeret, hvad end du skal fastgøre hegnspæle, vil sikre børnenes trampolin eller opføre både store og små bygninger på matriklen.

Stort udvalg i størrelser og materialer

Du kan få ankeret i flere størrelser og materialer, så du kan finde præcis den udformning og dimension, der er nødvendig for dit projekt. Vil du sikkert i mål med et godt resultat? Før du styrer mod det nærmeste byggemarked, må du først finde ud af, hvilke forventninger du har til ankerets styrke.

Der er naturligvis stor forskel på, om det er et lille legehus, der skal stabiliseres, eller et havehus med høj rejsning, du ønsker at forankre. Det samme gælder naturligvis også, hvis du vil sikre stolper, hegn, pæle eller søjler. Her har både tyngde og højde indflydelse på, hvilken variant du bør anvende, hvis du ønsker at udnytte materialets maksimale kapacitet.

Undgå rust med et varmforzinket anker

Navnet siger det hele: Du fæstner et jordanker i jorden. Det virker måske underordnet at pointere, men faktisk er det vigtig viden, du må have in mente, når du søger efter det perfekte anker.

Et anker i almindeligt stål eller jern ruster hurtigt, når det udsættes for regn, fugt eller kulde. Det kræver en særlig behandling, hvis materialet ikke skal tære før tid, når du placerer det i jorden, hvor regn- og grundvand hurtigt samler sig omkring spyddet.

I vores sortiment finder du derfor de varmforzinkede varianter, som er belagt med et tykt lag zink, der beskytter stålet. Et galvaniseret anker giver dig en lang holdbarhed, og det er en væsentlig fordel, når du opfører permanente konstruktioner.

Opnå stor sikkerhed med et solidt jordanker

Det er altid tilfredsstillende at kigge på veludført arbejde, som du ved, du har glæde af i mange år. For at fremtidssikre både store og små byggeprojekter, må du altid vælge kvalitetsmaterialer. Det er din garanti for, at sikkerheden er i top, så du undgår at bruge tid på lappeløsninger og konstante udskiftninger.

Derfor forhandler vi kun solide og kvalitetssikre jordankre.

2 Søgeresultater