Stolpejern til private og professionelle med sans for kvalitet

Vil du sikre, at trækonstruktionen står stabilt og opnår den længste levetid? De solide stolpejern, du finder her på siden, er et stærkt valg, når stolper og bærende konstruktioner i træ skal forankres.

Her får du et beslag, som giver dig høj styrke, lang holdbarhed, og som samtidig er nem at montere. Netop derfor vælger både private og professionelle med sans for kvalitet at nærstudere vores sortiment, der byder på mange varianter, når det gælder udformning og størrelser.

Her finder du med garanti det beslag, der bringer dig helt i mål.

Stærke stolpejern til dit projekt

Stolpejern er det perfekte beslag, hvis du vil forankre trækonstruktioner eller søjler i fundamentet. Her kan du være sikker på, at det færdige resultat opnår høj styrke og lang levetid.

Det robuste jern kan både nedstøbes i beton og cement eller fastgøres i andre typer af underlag, så det let kan tilpasse dit projekt.

Hurtig montering, der forstærker effekten

Et stolpejern produceres med en splittet underdel, som er den, der forstærker konstruktionen. Når den støbes fast i beton, skaber den et stabilt fundament, som du kan bygge videre på. Opfører du trækonstruktioner, er det en særlig fordel, da både jern og beton beskytter træet mod opfugtning fra jorden.

Den afsluttende montering af jernet skal gøres med bolte, der placeres i de integrerede huller. Anvend altid stærke skruer til formålet for at opnå den største styrke.

Effektiv beskyttelse af trækonstruktioner

Træ tærer hurtigt, hvis det konstant udsættes for fugt. Vil du forlænge træets holdbarhed? Du undgår at bygge eller udskifte år efter år, hvis du anvender stolpejern.

De smarte jern sørger for, at din bygning løftes fra jorden, så træet ikke er i direkte kontakt med undergrunden. Det forhindrer opsivende fugt fra underlaget i at samle sig omkring træværket, så forrådnelsesprocesserne fremskyndes. Samtidig kan du også sikre bygningen mod fugt i fundamentet, som på sigt kan udvikle sig til svamp eller skimmel.

Stabile stolper og sundt træværk

Skal du have stabile stolper, som står stærkt, og et sundt træværk, som sikrer glæde på daglig basis? Så er det nødvendigt, at du bygger et stærkt fundament.

Stolpejern sparer dig for meget vedligeholdelsesarbejde, og samtidig sikrer de, at dit havehegn, skur eller carport står fast på grunden. I takt med at vejret bliver voldsommere, og storme skyller ind over landet, når vinteren vender retur efter en lun sommer, er det helt afgørende, at udbygninger monteres med sikkerheden in mente.

Er du i gang med at opføre en konstruktion, som står særligt udsat, vil det derfor være en fordel at sikre den med de robuste jernspyd.

Stort udvalg af former og størrelser

I vores sortiment kan du både finde runde og firkantede stolpejern, ligesom du også kan vælge mellem flere størrelser. Det giver dig rig mulighed for at finde præcis det beslag, som du har brug for.

Er du på udkig efter en særlig tykkelse, kan du med sikkerhed også finde den variant mellem vores mange modeller. Det er din sikkerhed for at komme hurtigt i mål med byggeprojektet.

1 Søgeresultater