Køb & Hent Drive In  - Køb på nettet og hent i varehuset efter 30 minutter Biltema Appen  - 19.000 produkter i din lomme! Mit Biltema  - Digitale kvitteringer, ekstra rabatter og meget mere!

En god havegreb fra din Biltema

Hvis du står med et haveprojekt på hænderne, så kan du hurtigt finde det redskab du skal bruge hos din Biltema. Vi har et stort sortiment af solide og praktiske maskiner, redskaber og have remedier - alt hvad du skal bruge til at få den sommerhave du kan nyde.

En havegreb er et af de redskaber de fleste har på hånden, hvad end det er en lille blomsterhave eller en større grøntsagshave, som man holder sig - eller begge. Hvis du søger en havegreb, der er praktisk, solid og holder i mange år, så er vi glade for at stå til rådighed med en god greb til dig.

Vi er klar til at hjælpe dig med at få den have, som du ønsker dig. Hos Biltema er opgaven fulgt til døren, når vi har gjort det enkelt for dig at få det redskab du skal bruge.

En havegreb sørger for, at mange projekter er meget nemmere

Du kan bruge din havegreb til rigtig mange ting - både i haven, på gården og i større frugt- og grøntsags plantager med mere. Havegreben kan bruges meget alsidigt og gør ofte, at et projekt er nemmere og hurtigere færdigt. Nogle af de mest typiske opgaver, hvor havegreben er en stor hjælp, er blandt andet:

1. Havegreben er ideel, når græsplænen skal omlægges

En greb er et perfekt redskab at have ved hånden, når du ønsker at fjerne noget af din græsplæne. Havegreben har den fordel, at man nemt kan fjerne græsmåtter, uden at man tager al jorden med sig op.

Hvis du skal omlægge din græsplæne, er det nemt at stikke greben ned i græsplænen, så den får fat i underlaget. Netop her er tænderne stærke og adspredte nok til, at det er nemt at få ordentligt fat i selve græslaget. Herefter kan du skubbe greb håndtaget lidt ned for at løfte græsmåtten, så underlaget bryder med resten af græsplænens rødder og jord. Når man skubber godt ned, så løftes en del af græsmåtten op og man kan hurtigt og nemt fjerne flere portioner af sin græsplæne og klargøre til nyt projekt.

Din havegreb sørger for, at du får lige den mængde græslag med, som gør at du skal yde minimalt for at få jobbet gjort. Greben klarer arbejdet for dig.

2. Havegreben er bedst, når der skal flyttes halm eller hø

Den mest klassiske danske anvendelse for havegreben må næsten være at flytte hø og halm. Der er næsten ingen nemmere metode, med et redskab, når man skal flytte en større mængde hø fra et sted til et andet. Hvad end det er fra marken til en trailer, eller fra en lille trailer til hesteboksen.

En havegreb gør det nemt at samle en stor masse af tørrede planter, græsser, eller kornsorter op på en gang og flytte det til et andet område, hvor det skal anvendes. Fordi en havegreb har meget solide og få, adskilte tænder, så samles en stor mængde halm nemt op med greben, samtidigt med at tænderne hurtigt slipper bunken, når man ønsker det. Afstanden mellem tænderne gør greben ideel til opgaver, der har med denne type arbejde at gøre.

En havegreb er det alsidige redskab alle bør have

Havegreben bruges til så mange anvendelser i haver og på gårde, at det er et af de redskaber alle har brug for på et eller andet tidspunkt. En greb kan bruges til så mange forskellige ting og forenkler hele arbejdsopgaven, så den hurtigt og nemt bliver løst.

Hvad end du har brug for at fjerne visne blade, løsne jorden (især når den er hård eller træg) eller muge ud i stalden, så sørger grebens tænder for, at du stabilt og sikkert får fat i opgaven og hurtigt kommer videre.

Biltema har et bredt sortiment af gode og solide havegrebe

Hvad end du har gang i et mindre eller større haveprojekt, eller arbejder på en gård eller plantage, så er greben ofte din bedste ven. Hos Biltema kan du hurtigt finde de redskaber til haven, som du har brug for, og vi har et udvalg af grebe af god og stærk kvalitet.

Har du spørgsmål til os og vores redskaber, så er du velkommen til at kontakte os eller besøge os i butikken. Vi har en kunderådgivning med eksperter, der hurtigt kan svare på de spørgsmål du har og finde den løsning du har brug for. Vi hjælper dig gerne med at få styr på haven, så du kan nyde din sommer i ro og mag.