Køb & Hent Drive In  - Køb på nettet og hent i varehuset efter 30 minutter Biltema Appen  - 19.000 produkter i din lomme! Mit Biltema  - Digitale kvitteringer, ekstra rabatter og meget mere!

Haveredskaber til din have fra din Biltema

Hvis din have er noget, der gør dig glad og stolt, eller din indkørsel til huset er smuk for forbipasserende at kigge på, så er du sikkert en person, som ved, at haven ikke bare er noget, der klarer sig selv. Hvad end du står over for et lille eller et stort haveprojekt, så kan din Biltema hurtigt hjælpe dig med at finde den løsning du har brug for.

Biltema gør det nemt at håndtere haveprojektet. Hos os har vi et stort sortiment af redskaber til haven - alt fra sprinklere, river, potter, kantskærer til trillebører, skovle med mere. For os er opgaven løst, når vi har gjort det nemt for dig at få din have til at se ud lige som du ønsker.

Hvis du søger havehjælp og haveredskaber, så er vi glade for at stå til rådighed. Vi er klar til at hjælpe dig med at få den have, som du ønsker dig.

Vi har haveredskaber til næsten alt - og lidt til

Det er en stor hjælp at få fat i de rigtige haveredskaber, der matcher det behov du har for at få den have, du ønsker dig. Hvis du har planter frugter, blomster, eller grøntsager, så vil det gavne dig at få en skovl, rive, hakke- eller skuffejern, for at forberede jorden. Det kan du nemt finde hos din Biltema, både online eller i vores butik. Vi kan også rådgive dig mere præcist, hvis du har specifikke tanker omkring det, som du gerne vil opnå med din have.

Arbejder du med mere end blomsterbede og grøntsager, og ønsker du i stedet at omlægge store dele af haven til græsplæne, så kan det være, at du har brug for andre haveredskaber alt efter den nuværende tilstand. Her har vi kunder, der blandt andet køber græssakse, hakkegrebe eller kultivatorer for at komme nemt og hurtigt i mål. Selv græsfrøene kan du finde hos os.

Hos Biltema har vi et bredt sortiment for alle de haveredskaber, du kan få brug for til at planlægge og arbejde med din have. Vi er klar til at hjælpe dig i den rigtige retning.

Man behøver ikke være en skovl for at holde haven smuk

Hvis du ikke har gang i de store omlægningstanker, men blot ønsker, at din have skal blive ved med at holdes pæn gennem sommeren og mange år fremover, så har vi også hvad du skal bruge.

Det er altid godt at bruge river til at fjerne vissent nedfald fra træer, eller afklippede græs strå fra plæneklipperen og lignende. River og skuffejern er gode til at fjerne ukrudt, men samtidigt kan de også bruges til at skabe en jævn jordoverflade i dine blomsterbede.

Hvad end du er ved at forberede, vedligeholde eller blot rense for ukrudt, så er haveredskaber en stor hjælp for at ukrudt ikke tager over. Det behøver ikke være svært, at beholde den dejlige have man nyder at tilbringe sin tid i. Selv en skovl kan nogle gange klare jobbet.

Hvad end det er en kultivator, et jordbor, skraber, ukrudtskraber, løvrive, havebørste, plastrive, kostehoved, vandkande, blomstersaks eller greb, så kan du finde dit haveredskab hos Biltema. Vi har det, der skal til for, at du kan nyde din have mange år frem.


Biltema kan hjælpe din have med at blomstre

Det er ikke nødvendigt, at være et professionelt firma for at holde have. Hvad end du er ved at starte et nyt haveprojekt eller ønsker at vedligeholde din have, så er vi dit personlige bibliotek for haveredskaber. Hos Biltema kan du finde de redskaber til haven, som du har brug for.

Du kan besøge os online eller i din lokale Biltema butik hele året rundt. Fra det mindste til det største haveredskab, så har vi det, som du skal bruge, for at din have ser skøn ud i år.

Har du spørgsmål til os og vores redskaber, så er du velkommen til at kontakte os eller besøge os i butikken. Vi har en kunderådgivning med eksperter, der hurtigt kan svare på de spørgsmål du har og finde den løsning du har brug for. Vi hjælper dig gerne med at få haven til at blomstre i år.

Dear customer. You are using an old and outdated browser. Please upgrade in order to get best possible experience.