Køb & Hent Drive In  - Køb på nettet og hent i varehuset efter 30 minutter Biltema Appen  - 19.000 produkter i din lomme! Mit Biltema  - Digitale kvitteringer, ekstra rabatter og meget mere!

Plantningsværktøj i høj kvalitet

Vidste du, at du lige her hos Biltema finder alt inden for haveredskaber og plantningsværktøj til fordelagtige priser? Vi byder på et stort sortiment af forskellige haveredskaber af høj kvalitet, du kan benytte dig af, når plantesæsonen står for døren. Med plantningsværktøj bliver havearbejdet lettere end nogensinde før - og faktisk også sjovere.

Hvis du søger haveredskaber og plantningsværktøj, så er vi glade for at stå til rådighed. Vi er klar til at hjælpe dig med at få den have, som du drømmer om. Vi har haveredskaber til dig, der vil have det rette grej og kvalitetsudstyr til havearbejdet. Se vores store udvalg lige her.

Plantningsværktøj til dig med grønne fingre

Hos Biltema kan du finde havesæt, der består af det, som du behøver til havearbejdet. Du kan finde alt fra plantestok, skraber, skuffejern til ukrudtshakker og jordbor. Uanset hvad du leder efter, er der stor chance for, at du kan finde det, som du søger, lige her hos Biltema.

Arbejder du med mere end blomsterbede og grøntsager, og ønsker du i stedet at omlægge store dele af haven til græsplæne, så kan det være, at du har brug for andre haveredskaber alt efter den nuværende tilstand. Her har vi kunder, der blandt andet køber græssakse, hakkegrebe eller kultivatorer for at komme nemt og hurtigt i mål. Selv græsfrøene kan du finde hos os. Så kan du få en ny græsplæne, der står knivskarpt.

Vi har haveredskaber til næsten alt - og lidt til. Det er en stor hjælp at få fat i de helt rette haveredskaber, der matcher dine behov for den have, du ønsker dig. Hos Biltema har vi et bredt sortiment for alle de haveredskaber, du kan få brug for til at planlægge og arbejde med din have. Vi er står klar til at hjælpe dig professionelt i mål med din have, sådan at den inviterer til hygge året rundt.

Biltema hjælper dig til en smuk, indbydende have

Du kan sagtens holde din have lige så indbydende og smuk, som et professionelt firma kan. Hvad end du er ved at starte et nyt haveprojekt eller ønsker at vedligeholde din have, så er vi dit personlige bibliotek for haveredskaber. Hos Biltema kan du finde de redskaber til haven, som du har brug for.

Du kan besøge os online eller i din lokale Biltema butik hele året rundt. Fra det mindste til det største haveredskab og plantningsværktøj - så har vi det, som du skal bruge, for at din have ser skøn ud i år.