Køb & Hent Drive In  - Køb på nettet og hent i varehuset efter 30 minutter Biltema Appen  - 19.000 produkter i din lomme! Mit Biltema  - Digitale kvitteringer, ekstra rabatter og meget mere!

Skovle til alle formål

En skovl er dit trofaste redskab, uanset om du skal bruge den i din have eller på dit arbejde. Vi har skovle til alle tænkelige formål. Derfor har vi altid en, der passer til dig. Du finder både klassiske og ergonomiske haveredskaber hos os.

 

Har jeg brug for en skovl?

Alle kan bruge en skovl. Ofte kan du faktisk have brug for flere slags til forskellige formål. Det alsidige redskab fås nemlig i et stort udvalg af modeller og materialer, der kan klare lidt af hvert. Uanset hvilket formål du har for øje, så har vi altid et graveredskab, du kan bruge.

Har du hus og have er netop dette redskab et must. I haven er der ofte nok at gøre, så hvorfor ikke gøre havearbejdet nemt for dig selv? Du kan nemt fjerne ukrudt, ordne bede og anlægge dejlige køkkenhaver, bare du har det rigtige udstyr. Her er det et uundværligt stykke værktøj.

Når der skal lægges grus, flyttes sand eller fjernes jord er det praktiske redskab også en stor hjælp. Bladet hjælper dig nemt med at flytte materialerne fra A til B, så du kan udføre dit arbejde nemt og effektivt. Derfor er dette graveredskab også flittigt anvendt på f.eks. byggepladser.

Der findes ikke det, som en skovl ikke kan klare. Derfor er det brugbare redskab fast inventar i alle landets redskabsskure og rundt omkring på arbejdspladserne. Med vores udvalg af solide haveredskaber kan du altid finde dit nye ergonomiske eller klassiske redskab lige her.

Skovle til jord, sne og meget mere

Når foråret banker på, er det tid til at gå i gang med alle dine drømme-projekter i haven. Med det helt rigtige udstyr går det let som en leg. Jord, sand og grus graves op, flyttes rundt og lægges nemt med et godt graveredskab. Når sommeren er ovre og temperaturerne når under frysepunktet, er det ikke ensbetydende med, at skovlen skal i vinterhi. Uanset årstiden er der altid opgaver, hvor du kan bruge det trofaste redskab.

En god skovl er f.eks. også praktisk, når du har brug for at fjerne sne. Til formålet er en god skovl med et bredt hoved og et solidt skaft et rigtig godt værktøj. Du begynder måske allerede at svede ved tanken om at flytte det tunge sne, men med det rette udstyr går det meget nemmere.

Skån kroppen med ergonomiske haveredskaber

Det er altid skønt at kunne nyde sin flotte, velholdte have. For at få den have, du ønsker, kræver det lidt arbejde. For mange er det en fornøjelse at gå i haven, men det kan også være unødvendigt hårdt. Især hvis du ikke har de ordentlige redskaber til dit arbejde.

Netop derfor finder du et bredt sortiment af gode skovle lige her på siden. Vi har bl.a. ergonomiske redskaber, der gør det nemmere for dig at skåne kroppen, når du roder med haven. Et godt greb, et vinklet skaft og lette materialer er med til at sikre dig et redskab, der giver en god støtte i dit arbejde.

Når det drejer sig om redskaber til haven er det meget individuelt, hvad vi hver især har brug for. Det handler især om, hvordan kroppen er bygget. Her spiller længden på skaftet en vigtig rolle. Det er derfor værd at undersøge, hvor langt et redskab du har brug for, inden du køber.

Har du brug for hjælp?

Hos Biltema finder du alt i praktiske og uundværlige haveredskaber. Har du spørgsmål vedrørende vores produkter, eller har du brug for råd og vejledning i forbindelse med et projekt i din have? Du er altid velkommen til at kontakte os. Vi hjælper dig gerne godt i gang med arbejdet i haven.