Køb & Hent Drive In  - Køb på nettet og hent i varehuset efter 30 minutter Biltema Appen  - 19.000 produkter i din lomme! Mit Biltema  - Digitale kvitteringer, ekstra rabatter og meget mere!

Spader med god holdbarhed

Vidste du, at du lige her hos Biltema finder alt inden for haveredskaber? Når du skal ud i haven for at arbejde, er det enormt vigtigt, at du har de helt rette haveredskaber til formålet - både så arbejdet går hurtigere og mere effektivt, men også for at gøre havearbejdet en smule mere komfortabelt.

Ved havearbejde vil du få brug en spade. Det kan blandt andet være en klassisk spade, en drænspade, en foldespade eller en gravespade. Du kan med stor fordel tage et kig på vores udvalg af spader, der alle er i høj kvalitet og med god holdbarhed.

Nu behøver du absolut ikke grave videre efter din nye spade. Find en god og solid spade her i vores store udvalg. Du kommer langt ved at investere i en spade af god kvalitet fra Biltema!

Ergonomiske spader

Er du i tvivl om, hvilken spade der er bedst til dit behov? Havearbejde kan uden tvivl være hårdt for kroppen, og netop derfor er det vigtigt, at du investere i de rette haveredskaber, der er gode for dig og ikke mindst din krop. Alt afhængigt af din have kan du få brug for mange forskellige redskaber for at vedligeholde den. Har du en stor have, og bruger du derfor ofte meget tid på havearbejde? Ja, så er det en stor fordel for dig at benytte dig af redskaber, der er gode, solide og mere ergonomiske. Spaderne, du finder i vores sortiment, er udviklet med brugeren i tankerne, hvor ergonomien er i højsædet.

Kast dit blik på vores store udvalg af spader og find din nye favorit medhjælper, når det kommer til grave-opgaverne. Uanset hvad står vi altid klar med rådgivning i vores fysiske butikker. Besøg dit nærmeste varehus og find din nye spade.

Find den rette spade hos Biltema

Det er ikke helt ligegyldigt, hvilken skovl eller spade du bruger til de forskellige opgaver. Eksempelvis er staudespaden ikke særlig effektiv til decideret gravearbejde, da denne type har et smalt blad. Ved større graveopgaver er det langt mere effektivt at investere i en klassisk spade eller en graveskovl. Derfor anbefaler vi, at du fortrinsvist overvejer, hvad du skal bruge din nye skovl eller spade til.

Hos Biltema finder du flere forskellige skovle og spader til alle formål. Vi tilbyder spidsspader, staudespader, graveskovle, foldespader, drænspader og klassiske spader. Spidsspaden er særligt velegnet til gravning af rødder, og staudespaden er god til anlægning af staudebede. Særligt drænspaden er velegnet til de tungere graveopgaver som eksempelvis rendegravning eller opgravning af bambus.
Du finder naturligvis også de helt klassiske skovle og spader, der kan anvendes til alle graveopgaver i haven, uanset om det gælder køkkenhaven eller et helt andet sted. Skovlen er også et uundværligt haveredskab, hvis du skal flytte sand, jord eller lignende. Her vil spaden også være en stor hjælp, idet den nemt kan trænge ned i stenet jord.

Spader og skovle i høj kvalitet

Med de helt rette redskaber går havearbejdet oftest langt hurtigere. Skal du i gang med gravearbejde i enten haven eller køkkenhaven? Hvis ja, så er det vigtigt, at du har den rigtige skovl eller spade til netop den opgave. I Biltemas udvalg finder du en bred vifte af forskellige skovle og spader. Her kan du uden tvivl finde en skovl eller spade, der passer til netop din graveopgave.