Onsdag d. 29/11 i tidsrummet kl. 23.00 - 04.00 vil vores hjemmeside desværre være nede i en kort periode på grund af tekniske opgraderinger. Vi beklager den ulejlighed, dette måtte medføre.

Køb & Hent Drive In  - Køb på nettet og hent i varehuset efter 30 minutter Biltema Appen  - 19.000 produkter i din lomme! Mit Biltema  - Digitale kvitteringer, ekstra rabatter og meget mere!

Spader med god holdbarhed

Vidste du, at du lige her hos Biltema finder alt inden for haveredskaber? Når du skal ud i haven for at arbejde, er det enormt vigtigt, at du har de helt rette haveredskaber til formålet - både så arbejdet går hurtigere og mere effektivt, men også for at gøre havearbejdet en smule mere komfortabelt.

Ved havearbejde vil du få brug en spade. Det kan blandt andet være en klassisk spade, en drænspade, en foldespade eller en gravespade. Du kan med stor fordel tage et kig på vores udvalg af spader, der alle er i høj kvalitet og med god holdbarhed.

Nu behøver du absolut ikke grave videre efter din nye spade. Find en god og solid spade her i vores store udvalg. Du kommer langt ved at investere i en spade af god kvalitet fra Biltema!