Køb & Hent Drive In  - Køb på nettet og hent i varehuset efter 30 minutter Biltema Appen  - 19.000 produkter i din lomme! Mit Biltema  - Digitale kvitteringer, ekstra rabatter og meget mere!

Vælg en smart strøvogn

At arbejde i haven eller etablere et nyt område kræver hårdt arbejde og meget af dig. Lad ikke dine kræfter sive med ned i sandet eller græsset, mens du anlægger det.

Her på siden kan du finde en effektiv strøvogn, som kan løfte en stor del af arbejdsbyrden fra dine skuldre. Vi forhandler flere forskellige varianter, så du kan finde lige den variant, der matcher din arbejdsopgave.

Udforsk det store udvalg her på siden, og bestil den variant, der vil aflaste dig bedst.

Rul afsted med en spredervogn, der klarer arbejdet for dig

Der er mange geniale fordele ved at investere i en strøvogn. En af de vigtigste fordele er, at du hurtigt og nemt kan få spredt den sort, du ønsker, helt uden at være helt afkræftet og øm i kroppen efter en lang arbejdsdag.

Skub vognen afsted og lad den klare arbejdet for dig. Når du har en vogn, der både kan holde og sprede materialet for dig, slipper du for at bukke dig ned gang på gang efter en ny håndfuld, som skal spredes ud.

Du sparer derfor din krop for mange anstrengelser. Det kan være en hård opgave at arbejde i marken eller på et splinternyt anlæg, hvor der enten skal spredes sand eller sås nyt græs.

Med en smart spredervogn skåner du din krop for mange vrid og dårlige arbejdsstillinger ved at lade vognen klare arbejdet. Det er bestemt en investering, der giver god profit på den lange bane.

Strø effektivt som aldrig før

Du vil blive overrasket over, hvor stor gavn en vogn fra vores udvalg kan gøre, hvis du skal så nyt græs eller sprede sand.

I begge tilfælde kan en spredervogn sørge for, at det materiale, som skal spredes, bliver fordelt lige og jævnt. Når du fordeler frøene eller sandet med dine hænder, kan det være svært at se, hvor du sidst har været og bevare overblikket undervejs. Det kan en strøvogn hjælpe dig med, fordi du bare skal skubbe den afsted, mens den spreder materialet jævnt.

Den kontrollerede fordeling af materialet er især værd at have for øje, når du skal etablere en ny græsplæne. Er du også en af dem, som foretrækker en flot grøn og jævn græsplæne, kan du med fordel investere i en spredervogn, som kan opfylde dine forventninger.

Det er særligt vigtigt for det endelige æstetiske udtryk, at frøene er fordelt nogenlunde jævnt, når du sår nyt græs. På den måde bliver din græsplæne mere jævn, så den ikke har knolde og pletter, der er mere grønne end andre.

Haveredskaber i enhver kaliber

Skal du så en kæmpe græsplæne? Eller sprede sand udover din nye terrasse? Vi har vogne, der kan hjælpe dig i enhver sammenhæng – ligegyldigt om opgavens omfang er stort eller småt.

Vi forhandler brugervenlige strøvogne med forskellige kapaciteter. På den måde er du helgarderet i den situation, du nu står i. Det betyder, at du kan finde lige den variant, der passer til din opgave.

I vores sortiment kan du finde varianter, der kan rumme helt op til 12 liter. Så kan du gå i gang med det helt store arbejde – uden at skulle fylde tanken op gang på gang.

Omvendt tilbyder vi også mindre varianter med en kapacitet ned til 3 liter. Så skal du ikke skubbe en stor vogn rundt på et lille areal. Under samme kategori kan du finde en strøskovl til de helt små opgaver.

Tag et kig i vores udvalg, og klik din kommende favorit hjem.

Dear customer. You are using an old and outdated browser. Please upgrade in order to get best possible experience.