Køb & Hent Drive In  - Køb på nettet og hent i varehuset efter 30 minutter Biltema Appen  - 19.000 produkter i din lomme! Mit Biltema  - Digitale kvitteringer, ekstra rabatter og meget mere!

Tryksprøjter til ethvert formål

Søger du en effektiv og alsidig tryksprøjte? Så har du trykket ind det helt rigtige sted.
Vi forhandler et bredt sortiment af effektive tryksprøjter, der kan gøre arbejdet udendørs til en leg.

Tag et kig i vores sortiment nedenfor. Her kan du finde mange alsidige udgaver til mange forskellige formål. Med en variant fra vores udvalg kan du få løst dine gøremål i haven nemt og overskueligt.

Find din favorit, og bliv klædt godt på til en tur i haven.

 

En havesprøjte gør gartnerarbejdet nemt og bekvemt

Har du en stor frodig have? Eller har du altankasser med skønne blomster, der ofte er tørstige?

Med en havesprøjte kan du gøre vandingen af blomster og planter både nem og hurtig. Det eneste, du skal gøre, er at fylde sprøjten med vand, og så kan du få vandet planter og blomster helt uden at skulle hive den helt store balje frem.

Det smarte ved sprøjten er også, at du har stor kontrol over vandingen. Nogle blomster kan være meget skrøbelige og hurtigt blive kedelige at se på, hvis de ikke får den rette behandling.

Sammenlignet med en spand eller en balje, kan du selv dosere vandmængden med sprøjten. Så kan du holde dine blomster smukke og stadig give dem den vanding, de har brug for.

Du bestemmer helt selv, hvor vandet skal ramme planten med et målrettet sprøjt. Det kan give sundere planter i sidste ende. På den måde undgår du at drukne dine planter, hvis du skulle miste kontrollen over baljen eller spanden, netop fordi du kan dosere vandmængden præcis efter behov med en smart sprøjte.

Bekæmp ukrudt med en effektiv ukrudtssprøjte

Blandt vores velvalgte sortiment her på siden kan du også finde en ukrudtssprøjte. Nu kan du langt om længe få skovlen under de uønskede planter i din have, så den fremstår velplejet og flot.

Døjer du med ukrudt, er en sprøjte et effektiv hjælpemiddel til at bekæmpe det. Du kan putte ukrudtsmidlet direkte i sprøjten og rette strålen målrettet mod de uønskede gæster i din have. Inden længe vil du opleve, at de ubudne grønne gæster ikke længere ødelægger udtrykket i din have.

Ved at bruge en sprøjte til ukrudtsbekæmpelse kan du også sørge for, at resten af din haves blomster og planter ikke bliver ramt af ukrudtsmidlet.

I stedet for at sprede midlet selv, enten direkte fra flasken eller med et andet upræcist værktøj, kan du indsnævre strålen med en sprøjte, så kun det ønskede område bliver ramt. På den måde lider resten af din have ikke skade, når du bekæmper ukrudt.

Tryksprøjter i alle størrelser

En tryksprøjte kan bruges til mange formål i haven. Men ikke alle formål kræver den samme kapacitet eller mængde.

Ved at vælge den rigtige kapacitet undgår du, at noget går til spilde, eller at du står i den irriterende situation at løbe tør. Vi tilbyder varianter med mange forskellige kapaciteter, så du kan finde præcis den variant, der bedst opfylder dit behov.

I vores udvalg kan du både finde varianter helt ned til 1,5 liter og større udgaver med kapacitet helt op til 15 liter. Er det ene for lidt og det andet for meget, kan du også finde varianter midt imellem med moderate kapaciteter.

Gå på opdagelse i det store udvalg her på siden, og klik den variant hjem, der gør dine gøremål i haven effektive og målrettede.