Vi bytter julegaver helt frem til 31. januar 2023. Glædelig jul!

Køb & Hent Drive In  - Køb på nettet og hent i varehuset efter 30 minutter Biltema Appen  - 19.000 produkter i din lomme! Mit Biltema  - Digitale kvitteringer, ekstra rabatter og meget mere!

Indretning til hjemmet

I alle vores Biltema-forretninger finder du et stort udvalg af indretning til hjemmet. Vi har mange løsninger, som matcher dine møbleringsplaner. Specielt, hvis du har planer om ikke at betale for meget for at friske dit hjem op. Du finder blandt andet smarte og alternative muligheder for organisering af din stue, dit kontor eller badeværelse.

Indretning er med tiden blevet en stor del af vores liv, og møblering af hjemmet spiller en større og større rolle. Indretning til hjemmet er en uundgåelige størrelse, fordi det får os til at føle os hjemme og godt tilpas, at der hænger spejle og hylder på væggene, ligger tæpper på gulvene, og at der står møbler, som byder op til hyggelige stunder. Hos Biltema har vi et stort udvalg af interiør og nipsting, så du kan vælge mellem forskellige varer og finde noget, der passer til dig og din smag. Mulighederne er mange hos Biltema - alt sammen til priser, du bliver glad for!

Vi har gjort det nemt for dig, fordi vi har samlet alt ét sted. Biltema er hele familiens varehus. Kig forbi din nærmeste Biltema-forretning og få styr på de fysiske rammer i hjemmet. Vi ser frem til at servicere dig!

 

Indretning stue

Hos Biltema går vi op i værdi for pengene, og du kan derfor altid finde indretning til stuen eller kontoret til formidable priser. Stuen er det helt store samlingssted i huset. Det er her, der bruges mange timer med familien og gæster. Derfor er det vigtigt, at der er en god stemning i rummet og behageligt at være. Trænger stuen til at få lidt nyt liv, kan du gå på opdagelse i vores udvalg, hvor du både finder spejle og plakater, som vi give enhver væg et pift. Du finder også vaser, fyrfadslygter og tæpper til gulvet, som skaber noget hjemligt. Lidt nyt til stuens samlingspunkt gør glad, og i Biltema kommer du langt for pengene.Alt i én

Hos Biltema har vi samlet det hele under et tag. Vi har gjort det nemt for dig, fordi du så kun skal handle ét sted. Uanset, hvad du står og mangler for at få styr på hjemmet, så har vi en løsning til dig. Vores udvalg er stort, og det sikrer dig et væld af muligheder og gode løsninger til billige penge i vores varehuse rundt om i Danmark.