Køb & Hent Drive In  - Køb på nettet og hent i varehuset efter 30 minutter Biltema Appen  - 19.000 produkter i din lomme! Mit Biltema  - Digitale kvitteringer, ekstra rabatter og meget mere!

Lammeskind - et charmerende og unikt materiale

Er du på udkig efter et lammeskind, der flot og elegant komplementerer rummet og skaber harmoni enten i sommerhuset, boligen eller et helt tredje sted? Med et lammeskind kan du give boligindretningen et ekstra friskt pust. Hos Biltema.dk finder du et udsøgt udvalg af kvalitetsrige lammeskind, der er smukke og behagelige.

Står stolen, sofaen eller sengen og trænger til at blive piftet op? Så lad dig inspirere af vores flotte og unikke siddehynder og dekorationsplaider i lammeskind. De behagelige og ekstra bløde lammeskindshynder og -plaider fås i topkvalitet til markedets bedste priser. Vores lammeskind er alsidige og kan bruges de fleste steder.

 

Lammeskind der inviterer til hygge og varme

Lammeskindet er blevet populært i boligen og godt integreret i det nordiske stilrene hjem. Det helt særlige lune og smukke skind løfter indretningen til nye højder, og giver møblerne i boligen et blødere udtryk, der omfavner hygge og varme. Med et lammeskind vil du opleve, hvorledes det forandrer og tilføjer liv i indretningen. Et lammeskind er ikke kun til at dekorere med. Skindet er også blødt, varmt og komfortabelt at have liggende på stolen eller sofaen. Sæt dig i det helt ubeskrivelige, bløde materiale og mærk, hvordan kroppen omfavnes af det varme skind.

Gode råd til vedligeholdelse og pleje af lammeskind
Vi har her samlet nogle gode råd til dig, der vil passe ekstra godt på dit nye lammeskind:

  • Ryst og børst lammeskindet jævnligt.
  • Vær forsigtig og omhyggelig når du støvsuger lammeskindet.
  • Undgå at gøre bagsiden af lammeskindet vådt.
  • Undgå vaskemaskine og tørretumbler. Vi anbefaler, at du sender skindet til rens hos professionelle.

 

Køb lammeskind hos Biltema

I Biltemas sortiment finder du lammeskindshynder, der er helt perfekte til spisebords-, have-, og kontorstolene. Derudover finder du et udsøgt udvalg af lammeskindplaider, der giver det sidste finurlige og fuldendte touch på sofaen eller i lænestolen. Skab en hyggelig stemning med et unikt og behageligt lammeskind fra Biltema.dk.

Dear customer. You are using an old and outdated browser. Please upgrade in order to get best possible experience.