Køb & Hent Drive In  - Køb på nettet og hent i varehuset efter 30 minutter Biltema Appen  - 19.000 produkter i din lomme! Mit Biltema  - Digitale kvitteringer, ekstra rabatter og meget mere!

Møbelfødder

Møbelfødder, filtsko, gummidutter - kært barn har mange navne. Det er en genial opfindelse. Tænk sig, at du kan købe dippedutter til at sætte fast under stolene, så du skåner dit gulv, således at det ser pænere ud i lang tid. Det er da smart! Og så kan du ovenikøbet gøre det til billige penge. Møbelfødder har ét primært formål - at passe på dit gulv. Sæt dem under møblerne, så gulvet ikke bliver ridset. Lejer du en lejlighed, er det en nem måde at passe på tingene og undgå, at udlejeren kræver en dyr gulvafslibning ved fraflytning. Her på siden finder du vores udvalg af filtsko og selvklæbende gummidutter til at have under møbelfødder og ben. Hvorfor betale mere for et gulv uden ridser? Tjek udvalget hos Biltema og bliv positivt overrasket over vores udvalg på hylderne.

Møbelfødder til dine møbler

Møbelfødder er en smart og funktionel løsning. De fleste vil gerne passe på møblerne i deres hjem, og det kan du let med klæbepuder fra Biltema. Brug dem både, hvis du vil passe på gulvet i huset og dine møblers ben. Og hvem vil ikke det? Køb møbelfødder til billige penge, og så er både gulv og møbler pæne i lang tid. De findes både i forskellige farver, størrelser og former. Uanset om du vælger gummidutter til stole med stift, eller om du vælger selvklæbende filt, så får du en løsning, der bevarer dit pæne gulv. Filtdupper findes i flere størrelser. Vi har dem både i en rund og firkantet udgave, så du altid kan finde nogle, der passer til de møbler, du har i hjemmet.

Der er ingen grænser for, hvad du kan bruge møbelfødder til. Du kan bruge selvklæbende filtsko til stole, så gulvet er beskyttet, når du rykker stolene frem og tilbage, men du kan også putte filtsko under spisebordet eller under reoler med ben, så de ikke laver mærker i gulvet. Hos Biltema forhandler vi også gummidutter til møbler og til skabe, så du kan skåne gulvet, ligesom du også finder filtsko med søm, som sidder rigtig godt fast, når du rykker rundt med stolene.

 

Vi ses i Biltema

Biltema er hele familiens varehus. Her har vi samlet det hele under et tag. Kom forbi din nærmeste Biltema-forretning og få handlet det, du mangler. Vores personale står altid klar med et smil til at vejlede og hjælpe dig. Vi glæder os til at se dig!

Dear customer. You are using an old and outdated browser. Please upgrade in order to get best possible experience.