Køb & Hent Drive In  - Køb på nettet og hent i varehuset efter 30 minutter Biltema Appen  - 19.000 produkter i din lomme! Mit Biltema  - Digitale kvitteringer, ekstra rabatter og meget mere!

Tæpper, plaider eller picnictæpper?

Vidste du, at du hos Biltema.dk kan finde et hav af lækre kvalitetstæpper, plaider og picnictæpper i behagelige og bløde materialer? Med et tæppe fra Biltema.dk i suveræn kvalitet kan du nyde alle de hyggelige stunder med familien både inden- og udendørs. Vælg et af vores komfortable og praktiske picnictæpper med vandtæt belægning på bagsiden til skovturen eller tag et kig på udvalget af plaider, der dekorativt kan pynte på din sofa og bidrage til indretningen.

Køb et trendy og komfortabelt tæppe hos Biltema.dk

Vores udvalg byder på tæpper, plaider og picnictæpper i flere forskellige delikate farver, så du kan finde netop din foretrukne farve. Hos Biltema.dk er udvalget af tæpper stort og til markedets bedste priser. Her går du ikke på kompromis med kvaliteten trods de aldeles skarpe priser. Med et trendy og komfortabelt tæppe kan du skabe hygge i dit hjem. Et ægte must-have der kan bruges året rundt.

 

Tæpper året rundt

Tæpper er ikke kun til efterårets hygge med varm kop te og din favoritbog eller -serie indenfor rækkevidde. De er også gode til sommerens kølige aftener, når det stadig er lidt for godt vejr til at gå indenfor, selvom mørket falder på. Og de kan i hvert fald bruges til at bygge huler og fort året rundt - om det er i sofaen inde eller ude i haven under æbletræet.
De er også perfekte at have liggende i bilen til børn, der falder i søvn, midlertidig beskyttelse af sæder eller som siddeunderlag til en improviseret picnic.

 

Komfort og design

Hvilket materiale og design du foretrækker, er helt op til dig, din komfort og boligstil. Hos os finder du plaider i alverdens farver og lækre, bløde materialer. Gør dit hjem mere personligt ved at indbyde til ekstra hygge og forkæl dig selv, din familie og gæster med et behageligt tæppe.

Gå på opdagelse i vores udvalg og find dit nye favorit-tæppe her hos Biltema.dk!

Dear customer. You are using an old and outdated browser. Please upgrade in order to get best possible experience.