Integralhjelme

Integralhjelmen er en klassisk MC hjelm, som også kaldes en full face-hjelm. Den omslutter dit hoved fuldstændigt og giver dig den bedste beskyttelse, når du kører på din motorcykel.
Hos os finder du et stort udvalg af kvalitets styrthjelme, der effektivt beskytter dig og dit hoved.

Hvad er en integralhjelm?

Integralhjelmen er en klassisk, lukket motorcykel hjelm, der giver dit hoved fuld beskyttelse, når du kører på din motorcykel. I tilfælde af styrt er denne type hjælp den ultimativt bedste, da den giver den største beskyttelse af hele dit hoved og ansigt. Den er er særligt god, hvis du skal på en længere køretur eller motorcykelferie, fordi hjelmen skærmer af for støj, vind og regn. Derfor bliver du ikke generet af unødvendig vindstøj eller dårligt vejr, når du kører.

Styrthjelmene er udført i materialer som f.eks. glas- og kulfiber, der udgør selve hjelmens skal. De stærke materialer er meget lette, hvilket sikrer en beskyttende overflade, som ikke tynger dit hoved. Inderskalen består af stødabsorberende EPS eller Coolmax, der giver den største komfort og bedste pasform. Indtrækket kan nemt tages ud, så du kan vaske det.
De gode MC hjelme har desuden et justerbart visir, som du kan indstille efter behov.


Sikkerhed er det nye sort - køb en integralhjelm

En god integralhjelm sikrer dig den optimale beskyttelse, når du lufter din motorcykel. Måske synes du, at du ser lidt dum ud med styrthjelmen på. Sådan tænker mange, men det er helt uden grund. Når du har hjelm på, viser du, at du tager ansvar for dig selv og din egen sikkerhed. Din sikkerhed er det vigtigste. Derfor kan vi kun anbefale, at du bruger en god hjelm, og vores hjelme kommer i mange smarte modeller.

Du bør altid udskifte din hjelm, hvis den udsættes for kraftige stød eller slag, f.eks. hvis du styrter eller taber hjelmen. Selvom hjelmen ikke nødvendigvis har tydelige skader, kan der godt være brud inde i hjelmens skal. Derfor kan den ikke give dig den samme gode beskyttelse som en ny hjelm.
Du finder dit nye beskyttelsesudstyr lige her.

3 Søgeresultater