Køb & Hent Drive In  - Køb på nettet og hent i varehuset efter 30 minutter Biltema Appen  - 19.000 produkter i din lomme! Mit Biltema  - Digitale kvitteringer, ekstra rabatter og meget mere!

Systemhjelm til alsidig brug

Er du på udkig efter en funktionel og praktisk systemhjelm til sommerens kommende motorcykelture? Hos Biltema finder du et alsidigt udvalg af hjelme, så du trygt kan drage ud i sommerlandskabet. Biltemas systemhjelme opfylder alle gældende krav og standarder og findes i flere størrelser. Find hele sortimentet her.

Systemhjelm - vælg den rigtige

Udvalget af styrthjelme er stort, og du har sikkert gjort dig tanker om, hvilken én du skal vælge. Fordelen ved en systemhjelm er først og fremmest det justérbare hageparti, der gør hjelmen let at tage af og på og dermed velegnet til både bykørsel og længere udflugter. Langt de fleste systemhjelme er derudover udstyret med et solvisir, som kan vippes ned, hvis solen er skarp.

En systemhjelm er desuden enormt anvendelig, hvis du for eksempel bruger briller. Flip-up-systemet gør det nemlig muligt at rette på brillerne, når du har hjelmen på, og du slipper således for besværet med at tage den af og på igen, hvis de ikke sidder korrekt.

Er du ryger, kan det ligeledes være en fordel at vælge en systemhjelm frem for andre typer styrthjelme, så du netop ikke skal have den af for at tænde en smøg.

Værd at vide om motorcykelhjelme

Når du køber din motorcykelhjelm, er der særligt ét mærkat, du skal være opmærksom på. Alle hjelme og visir skal nemlig være forsynet med en såkaldt ECE-godkendelse, der som regel er påsyet hagestroppen.

ECE 22-regulativet beskriver betingelserne for godkendelse af styrthjelme i Europa og er med tiden blevet justeret et par gange. Af det lille E-mærkat fremgår ligeledes, om det for eksempel er lovligt at køre med åben hjelm. I så fald skal du kigge efter et J og et P efter første talrække.

Alle Biltemas systemhjelme opfylder kravene i henhold til den nyeste ECE 22.05-standard.

Derudover er det vigtigt at vælge den rigtige størrelse, så hjelmen beskytter, som den skal. Din hovedstørrelse finder du ved at placere et målebånd lige over øjenbrynene, hvor hovedet er størst, og måle omkredsen.

Bruger du hjelmen med hue under, er det en god idé at tjekke om størrelsen passer både med og uden hue, eller om du har brug for en større vinterhjelm med plads til en varm hue under.

Med en systemhjelm får du en sikker, alsidig og funktionel hjelm, der kan det meste. Køb din hjelm i dag.