Køb & Hent Drive In  - Køb på nettet og hent i varehuset efter 30 minutter Biltema Appen  - 19.000 produkter i din lomme! Mit Biltema  - Digitale kvitteringer, ekstra rabatter og meget mere!

Jethjelm

Jethjelmen er en klassisk motorcykelhjelm, som også kaldes pilothjelm. Hjelmen er åben og dækker kun den øverste og bagerste del af dit hoved. Du finder de smarte hjelme både med og uden visir, som beskytter dine øjne, når du kører hurtigere.

Find din nye pilothjelm hos os.

Hvad er en jethjelm?

En jethjelm er perfekt til dig, der nyder rolige køreture på din motorcykel eller scooter, hvor du kan mærke vinden i dit ansigt. Hjelmen dækker ikke hele dit hoved, så du har ansigtet fri. Dette betyder ikke, at hjelmen ikke er sikker. Den lette hjelm giver dig god beskyttelse, mens du samtidig kan nyde friheden og den friske luft.  

Den ydre skal er lavet af glasfiber, som er et robust og let materiale, der ikke tynger på dit hoved. Pilothjelmen fylder lidt mere i omkreds end f.eks. en integralhjelm, men dette er kun til din fordel. Hjelmen er lidt tykkere, for at du kan få den bedste beskyttelse. Indersiden har bløde og behagelige puder, som giver dig den bedste komfort, når du har hjelmen på. Puderne kan tages ud, så du kan vaske dem efter behov. Du kan også tilføje et visir eller et par briller til din hjelm, så du har mulighed for at køre lidt hurtigere, uden at få vind eller regn i øjnene.

En jethjelm er det stilsikre valg til dig, der nyder en køretur i det fri, hvor du mærker naturen og den friske luft på dine kinder.
Du finder din nye yndlings hjelm hos os.  

Klassisk og sikker med en jethjelm

Selvom den klassiske jethjelm ikke dækker hele dit hoved, giver den stadig den optimale beskyttelse, når du kører hyggelige ture på din motorcykel. De nyeste modeller er udstyret med en tyk skal og et blødt indre, der beskytter dit hoved tilstrækkeligt på mindre køreture. Hjelmen er særligt god til dig, hvis du ikke bryder dig om følelsen af at være lukket inde i en integralhjelm. Her er den lette og luftige hjelm ideel til dig.

Den flotte hjelm giver dig luft og frihed, mens den beskytter dit hoved. Derfor kan du roligt vælge den smarte pilothjelm, når du f.eks. vil køre på dejlige ture til havet eller opleve de danske landeveje, uden at gå på kompromis med din sikkerhed. 
Du finder din nye hjelm hos os.