Køb & Hent Drive In  - Køb på nettet og hent i varehuset efter 30 minutter Biltema Appen  - 19.000 produkter i din lomme! Mit Biltema  - Digitale kvitteringer, ekstra rabatter og meget mere!

Intercom system til MC hjelm

Vores intercom system og samtaleanlæg gør det muligt for passager og føre at snakke sammen under køreturen på motorcyklen. Systemet er nemt at integrere og benytte, samt rigtigt rart at have på de lange ture. Sammenkobling af to enheder via bluetooth samt en lang række praktiske features. Udover kommunikation giver et intercom system dig også mulighed for at høre dit yndlings musik, podcast eller radio når du er ude på en køretur.

Hvis du har spørgsmål til det eller har brug for vejledning til at finde det helt rigtige intercom system til MC hjelm, så står vi altid klar til at hjælpe dig. Så tag et kig på vores udvalg her på siden eller i et af vores varehuse rundt omkring i Danmark. Du har mulighed for at bestille dine varer i ro og fred her på siden, tilføj dem til din indkøbsliste, betal og afhent dine varer i dit ønskede varehus efter bare 2 timer.

 

Hvordan fungerer et intercom system til MC hjelm?

Der findes flere typer af intercom system til MC hjelm, både nogle du kan sætte i din hjelm og nogle du nemt kan have på under din hjelm. De fleste af dem kører over Bluetooth for at gøre det nemmere for dig som motorcyklist, da du er fri for ledninger at forholde dig til under køreturen. Dette gør det nemmere for dig at snakke undervejs med din passager eller din makker på en anden motorcykel indenfor en rækkevidde på ca. 10 m., lytte til musik, podcast eller radio og få instruktioner fra GPS. Med et et intercom system til MC hjelm får du friheden tilbage til at køre uden at skulle holde ind til siden for at snakke eller finde ud af hvor du skal køre hen. Se vores udvalg her og find det der passer til dine behov.