Køb & Hent Drive In  - Køb på nettet og hent i varehuset efter 30 minutter Biltema Appen  - 19.000 produkter i din lomme! Mit Biltema  - Digitale kvitteringer, ekstra rabatter og meget mere!

MC jakke

Uanset om er en garvet MC kører eller helt ny inden for MC verdenen, kender du sikkert til vigtigheden i at have det rette tøj på. Det gælder naturligvis også for dig, der skal sidde bagpå og ikke selv skal køre. Der er flere grunde til, at du bør anskaffe dig en MC jakke. Vi har samlet nogle af de vigtigste her:

  • En MC jakke i god kvalitet sikrer dig ved et eventuelt styrt. Uanset om du kører 50 km/t eller 130 km/t vil et styrt på asfalt have store konsekvenser, hvis du ikke har det rigtige tøj på. En MC jakke beskytter både bryst, mave, ryg, skuldre og arme, og er derfor et absolut must for sikkerheden, når du skal køre MC.
  • I det danske klima kan det være en kold fornøjelse at køre MC. Selv hvis du primært kører i sommermånederne, kan temperaturen være lav. En MC jakke med foring sørger for, du har en behagelig temperatur selv på længere køreture.

Billig MC jakke

Nogle vælger at køre uden MC jakke af forskellige årsager. Det kan være, at jakken er for varm i sommermånederne, eller at de ikke synes, det er vigtigt. Det kan også være, at de ikke vil investere i en jakke af ordentlig kvalitet. Derfor forhandler vi hos Biltema jakker, der er i god kvalitet, men som ikke vælter budgettet. Vi mener nemlig ikke, at prisen skal stå i vejen for din sikkerhed.


Sådan vælger du MC jakke

Hos Biltema har vi flere forskellige MC jakker, du kan vælge imellem. De er alle lavet i et smart design, som er behageligt at have på. Alle vores modeller har mange lommer, og der er naturligvis både inder- og yderlommer. Hvis du har svært ved at finde en jakke, der passer til din kropstype, kan du med fordel vælge en af vores MC jakker med mange justeringsmuligheder.

Vi anbefaler dig at kigge efter disse ting, når du skal købe MC jakke:

  • Hvis du kører om sommeren eller i et varmt klima, er det vigtigt med en jakke, der giver ventilation. Det kan enten være, den er lavet i et åndbart materiale, eller at der er et luft-system til ventilation.
  • For din egen og dine medtrafikanters sikkerheds skyld er det en god ide at anskaffe en jakke, der har indbyggede reflekser. Det øger din synlighed i trafikken.


MC jakke i Biltemas butikker

Find din næste MC jakke i Biltema. Når du besøger dit lokale Biltema varehus, har du mulighed for at se jakken inden køb. Du kan samtidig også spørge vores personale råd inden køb. Du kan se lagerstatussen her på hjemmesiden inden, så du ikke kører forgæves.