Køb & Hent Drive In  - Køb på nettet og hent i varehuset efter 30 minutter Biltema Appen  - 19.000 produkter i din lomme! Mit Biltema  - Digitale kvitteringer, ekstra rabatter og meget mere!

MC støvler og sikkerhed

Som motorcyklist er man sårbar i trafikken, og derfor er det vigtigt at have det rette sikkerhedsudstyr. Udover hjelm og handsker er MC støvler en vigtig sikkerhedsforanstaltning. Hvis en motorcyklist vælter, er der nemlig stor chance for, at han eller hun får foden ind under fodhvileren. Med MC støvler med et højt skaft kan man beskytte både fødder, ankler og skinneben og trygt begive sig ud på vejene.

Billige MC støvler i høj kvalitet

Sikkerhedsudstyr og MC udstyr er typisk i den dyre ende af prisskalaen, men sådan er det ikke hos Biltema. Vi mener nemlig ikke, at prisen skal være skyld i, at motorcyklister går på kompromis med sikkerheden. Derfor har vi flere budgetvenlige alternativer, når det kommer til MC udstyr og MC støvler.

Vores MC støvler har en høj sikkerhed med dobbelt syninger og slitagebeskyttelse. Du kan se beskyttelsesniveauet under hver enkel støvle. Når du handler hos Biltema, behøver ikke investere i det dyreste udstyr for at være sikker i trafikken.

 

Hvorfor er MC støvler vigtige?

Mange motorcykelrelaterede skader går ud over anklen, da foden nemt kan komme ind under fodhvileren, hvis man vælter. Selv ved små uheld kan fødder, ankler og akillessener være udsatte. Det er vigtigt at have MC støvler på, når du kører, fordi almindelige sko ikke beskytter anklerne. Snørebånd fra sneakers kan i værste tilfælde vikle sig rundt om fodhviler, kæde, bremse og gearpedaler. MC støvler forebygger skader og passer på dine fødder, ankler og skinneben, hvis uheldet skulle være ude.

 

MC udstyr hos Biltema

Hos Biltema finder du et stort udvalg af udstyr til MC og motorcross. Du kan både finde beskyttelsesudstyr såsom hjelme, knæbeskyttelse og rygbeskyttelse, og du finder også et stort udvalg af praktisk udstyr til MC.

Dear customer. You are using an old and outdated browser. Please upgrade in order to get best possible experience.