Lyskæder til indendørs belysning

Lyskæder indendørs skaber hygge og masser af stemning, uanset om du bruger dem året rundt eller som dekoration til jul eller under årets mørke måneder. Lyskæderne kan bruges til at skabe stemning, lyse op i mørke hjørner eller fremhæve dine flotteste ejendele. De er nemme og hurtige at installere med enten batteri eller tilslutning til stikkontakt, evt. via en transformator. Den får du selvfølgelig også hos os. Derfor behøver lyskæder heller ikke at være en permanent installation, men kan tages op og ned efter behov. Giv festen den helt rette diskostemning, eller skab en romantisk stjerneaften indendørs med lyskæder.
Se vores udvalg herunder.

Indret hyggeligt med lyskæder

Lyskæder skaber hygge både inde og ude. Husk at de udendørs lyskæder som udgangspunkt også altid kan bruges indendørs, mens indendørs lyskæder ikke kan tåle at hænge ude i længere perioder. De er ikke produceret til at kunne holde vand og fugt ude.
Lyskæder kan bruges i alle rum i huset; børneværelse, køkken, stue, bad og soveværelse. Vil du understrege den hyggelige stemning, kan du vælge lyskæder med varmt, gult lys. Et hvidt lys er mere neutralt og gengiver farver mere korrekt. Det kan være en fordel, hvis du bruger lyskæderne til at fremhæve en billedvæg eller som en del af dekoration på hylder og bogreoler. Lyskæder med farver og farveskift er sjovt til fest og højtid. Børnene synes også tit det er sjovt, især hvis de selv kan skifte lysfarve på værelset.

 

Syv gode idéer med lyskæder

Lyskæder kan bruges til mange spændende ting i indretningen. Vi har samlet de bedste ideér her.

  1. Skriv med lyskæder. Brug reblys til at lave din helt egen indendørs lysskilt på væggen - hvad du vil skrive, er helt op til dig. Sæt rebet fast med små, diskret søm og gå efter en skråskrift med bløde buer.
  2. Reblysene kan også bruges som ‘indmad’ i et hjemmehæklet tæppe af kraftigt stofgarn, hvis du er ferm på fingrene - så kan du få dit helt eget lysende tæppe!
  3. Vikl lyskæder med små pærer om en smuk gren og hæng den op - over spisebordet, som vægdekoration, eller måske som sengehimmel i børneværelset?
  4. Fremhæv dine flotteste plakater og billeder med en lyskæde sat om rammen. Brug en med neutralt lys, så farverne fremstår klart.
  5. Placér lyskæder eller lysbuketter i din flotteste vase - det er et flot og langtidslevende alternativ til blomsterbuketter. Stil gerne vasen i et hjørne, der ellers kan være lidt dunkelt.
  6. Hæng lyskæder op ved sengen som stemningslys eller sengegærde. Det kan især være med til at skabe en rolig atmosfære og et ‘rum i rummet’ omkring sengen, hvis du bor i en lille bolig og bruger soveværelset til flere funktioner.
  7. Lyskæder med LED-lys, der ikke genererer varme, kan også bruges til en række sjove DIY-projekter, hvor du selv kan skabe nye lampeskærme til pærerne, så de passer lige til din stil eller festens farvetema.
2 Søgeresultater