Køb & Hent Drive In  - Køb på nettet og hent i varehuset efter 30 minutter Biltema Appen  - 19.000 produkter i din lomme! Mit Biltema  - Digitale kvitteringer, ekstra rabatter og meget mere!

Rundstrålende pærer for effektiv lysspredning

Rundstrålende pærer er energivenlige LED-pærer, som sikrer en effektiv spredning af lyset ved at give lys i 360°. De erstatter desuden den klassiske glødepære ved at give et varmt og blødt lys, som kan være både hyggeligt og behageligt for øjnene. Se vores udvalg af rundstrålende pærer her på siden.

Rundstrålende pærer - fra glødepære til LED

Før i tiden brugte man glødepærer til alt, da der stort set ikke fandtes andet. Sidenhen begyndte man så småt at gå over til de såkaldte energisparepærer, som desværre ofte var virkelig lang tid om at lyse ordentligt op. I dag bruger man stort set altid LED-pærer, uanset hvilken type lampe, der er tale om. Og det er ikke så underligt, når man tænker på de mange fordele, der er ved LED:

  • De er energieffektive og pålidelige, hvilket vil sige, at de kan lyse i mange timer, samtidig med at de hverken bliver varme og overophedede eller skal udskiftes særligt ofte.
  • Når du skifter dine pærer ud med LED, går der derfor lang tid, før du behøver at skifte pære igen.
  • LED-pærer fås til alle typer fatninger, som dæmpbare og ikke-dæmpbare, matterede eller klare, og kan desuden fås med forskelligt antal lumen samt Ra-værdi.
  • Med andre ord kan du altså finde en LED-pære, som passer til alle slags lamper, uanset hvor specifikke nogle krav du har eller hvor den skal bruges.

 

Rundstrålende LED-pærer

Sidder du alligevel tilbage og tænker, at du nogle gange godt kan savne det charmerende og afdæmpede lys, som glødepæren gav? Og er de der LED-pærer ikke lige lovligt effektive nogle gange med deres kridhvide lys? Så frygt ej! Der findes som nævnt LED-pærer til alle! Og dette er ingen overdrivelse. Her kan bl.a. nævnes rundstrålende pærer, som erstatter glødepæren med sit varme og bløde, ja, nærmest gullige lys.

Hos Biltema finder du rundstrålende pærer til markedets bedste priser. Vi har pærer, som passer til flere forskellige typer fatninger, og som giver en god og effektiv belysning med sin 360° lysspredning. Klik rundt på siden, og find din favorit.