Køb & Hent Drive In  - Køb på nettet og hent i varehuset efter 30 minutter Biltema Appen  - 19.000 produkter i din lomme! Mit Biltema  - Digitale kvitteringer, ekstra rabatter og meget mere!

Moderne dørknopper til dit hjem

Har du brug for nem og hurtig adgang til skabets indhold? Eller en smart knop til døren, du hurtigt kan få greb om?

Hos Biltema forhandler vi en lang række praktiske produkter til hjemmet, herunder smarte dørknopper. Du kan montere knoppen på døren som et simpelt alternativ til det mere omfattende dørhåndtag. Med en dørknop kan du nemt og hurtigt få adgang til indholdet på den anden side.

Knopperne kan også bruges på møbler. Så kan du komme til skabets, skuffens eller skrinets indhold på ingen tid blot ved at hive.

Tag et kig i det velvalgte sortiment af dørknopper her på siden, og optimér dit hjem med nye smarte løsninger.

Grib, tag og luk med dørknopper

Knopper til døre er et genialt hjælpemiddel til hjemmet – og særligt til dig, som har en travl hverdag. Når du skal på farten og hurtigt ud ad døren, er det smart ikke at skulle bakse med besværlige greb og håndtag.

Med en gribevenlig knop kan du på ingen tid få fat i skabets eller skuffens indhold og automatisk lukke i efter dig igen. Du kan eksempelvis montere knopperne på skabene i entréen eller i garderobeskabet, så du hurtigt kan få fat i overtøjet og dine trofaste accessories, når du skal ud ad døren.

Har du et omfattende garderobesystem, kan du også vælge forskellige knopper, så du sætter system over indholdet. På den måde kan du skabe dit eget overblik over, hvad de enkelte overflader indeholder med koder, der giver mening for dig.

Et nydeligt hjem med praktiske funktioner

Balancen mellem at have et ryddeligt hjem og samtidig have alle ejendele let tilgængelige er svær at mestre. Mange ting kan være nemmest at have placeret frit fremme, så du nemt kan gribe dem, men det er ikke nødvendigvis den kønneste løsning.

Foretrækker du at have dine ting og sager gemt væk, men alligevel inden for rækkevidde, kan du med fordel montere knopper på dine overflader. Så kan du nyde godt af orden og et ryddeligt hjem og stadig have hurtig adgang til alle dine genstande.

På den måde slipper du for at bakse med skuffer, der ikke altid er samarbejdsvillige, men kan let og elegant åbne en låge med knop.

Gør det nemt for dig selv at komme til hjemmets gemte skatte. Placér knopperne på de overflader, der rummer ting og sager. Knopperne fungerer både til låger og skuffer.

Diskrete knopper til enhver stil

Selvom knopper til døre opfylder en lang række praktiske funktioner, betyder det ikke, at du skal gå på kompromis med deres udseende. Tværtimod.

Hos Biltema har vi taget højde for det faktum, at du gerne vil gennemføre din boligstil ned til mindste detalje. Det betyder, at vi forhandler en bred vifte af varianter med et moderne udseende, som passer til enhver stil.

Blandt vores sortiment kan du finde dem i mange forskellige materialer. Du kan eksempelvis finde en variant i rustfrit stål, så du kan nyde godt af en fin, blank overflade mange år endnu.

Alle varianter sælges i pakker af minimum 4 styks, så du har et godt udgangspunkt at starte fra. Med følger også skruer til montering, så du kan opsætte dem, så snart du får pakken ind ad døren.

Bestil billige dørknopper hos Biltema

Vores kvalitet hos Biltema er i top – men vores priser er i bund. På den måde giver vi alle vores kunder mulighed for gode, praktiske løsninger til hjemmet, uanset størrelse på pengepungen.

Vælg dine nye dørknopper hos Biltema, og nyd godt af nem og hurtig adgang til alle dine skjulte ejendele.

Dear customer. You are using an old and outdated browser. Please upgrade in order to get best possible experience.