Køb & Hent Drive In  - Køb på nettet og hent i varehuset efter 30 minutter Biltema Appen  - 19.000 produkter i din lomme! Mit Biltema  - Digitale kvitteringer, ekstra rabatter og meget mere!

Bestil husnumre her

Er du flyttet til et nyt sted og mangler et husnummer til din nye bolig? Eller trænger dit gamle til en udskiftning?

Hos Biltema kan du bestille et nyt til en favorabel pris. Vi forhandler kvalitetsprodukter til skarpe priser, som alle pengepunge kan være med på. Høj kvalitet skal ikke koste en formue, men skal være let tilgængelig for alle vores kunder.

Som udbyder af en lang række praktiske produkter til hjemmet, er vi leveringsdygtige inden for smarte og funktionelle løsninger – både til indendørs og udendørs brug.

Det gælder naturligvis også for vores husnumre og tilhørende bogstaver, som du kan klikke hjem til din bolig her på siden.

Hvilket husnummer og bogstav indgår i din adresse? Få styr på det praktiske omkring din bolig, og klik dit husnummer hjem i dag.

Find husnumre i rustfrit stål

At vælge et husnummer er umiddelbart lige til højrebenet, når du kender din adresse. Men kunsten kan være at vælge et, som kan stå imod vind og vejr og ikke lader sig ruste.

Hos Biltema tror vi på, at langvarige og holdbare løsninger er de bedste – og dem, som vores kunder bliver mest glade for. Derfor forhandler vi udelukkende husnumre og bogstaver produceret i rustfrit stål, som kan holde sig pæn og blank i mange år.

Alt tilbehør følger med

Ved at købe et nummer til dit hus fra Biltema kan du nyde godt af det på din facade i mange år.

Når du klikker det hjem, får du samtidig alt nødvendigt materiale til monteringen med i pakken. Det indebærer to rustfrie skruer og to plugs.

Der medfølger også et passende afstandsstykke til at sætte mellem væggen og selve nummeret og bogstavet.

Pris- og brugervenlige husnumre

Ligesom ved vores øvrige produkter går vi hos Biltema højt op i at repræsentere høj kvalitet, et brugervenligt design og lave priser. Den transparens gør sig også gældende for vores husnumre.

Alle varianter fra Biltema kan monteres på hvilken som helst overflade. Selve monteringen har vi også gjort nem og overskuelig for dig ved at udvikle et intuitivt design, der er nem at give sig i kast med.

Hos Biltema kan du klikke dit nummer hjem til en favorabel pris. Et nummer på dit hus er uundværligt tilbehør til din bolig.

Angivelse af husnummer sikrer dig dine besøg

Har du intet husnummer på din facade, kan du eksempelvis ikke være garanteret at få leveret din post. På den måde bliver det svært for posten at navigere rundt i. Og den post, du går og venter på, kan havne et helt andet sted.

Spar dig selv for tid, kræfter og irritation ved at bestille dit husnummer fra Biltema. Så har du altid dit på det rene, når du venter besøg fra gæster – offentlige såvel som fra private.

Få billige numre hos Biltema

Hvis du vil være sikker på at modtage post og andre leverancer, er et husnummer en nødvendighed. Hos Biltema er du garantereret en flot variant, som holder sig nydelig mange år frem.

Klik dit adressenummer hjem allerede i dag.

Dear customer. You are using an old and outdated browser. Please upgrade in order to get best possible experience.