Vi bytter julegaver helt frem til 31. januar 2023. Glædelig jul!

Køb & Hent Drive In  - Køb på nettet og hent i varehuset efter 30 minutter Biltema Appen  - 19.000 produkter i din lomme! Mit Biltema  - Digitale kvitteringer, ekstra rabatter og meget mere!

Låse til at sikre dit hjem

Er du på udkig efter en ny låseløsning til din yderdør? Eller mangler du en lågelås til din havelåge?

Hos Biltema fører vi et stort udvalg af låse. Vores sortiment består af alt fra cylinderlåse og skudrigler til bokslåse og lågelåse. Gå på jagt efter den løsning, du står og mangler, og find den til en lav pris her på siden.

Du kan købe vores produkter ved at klikke dem hjem her i vores webshop, eller du kan køre forbi dit nærmeste Biltema-varehus og se vores store udvalg der.

Vi har alt indenfor låse

  • Køb en sikker cylinderlås med eller uden tap til din yderdør.
  • Klik en lågelås hjem til din havelåge.
  • Bestil en skudrigel til din toiletdør.
  • Køb en nøglekæde som en ekstra sikring til din hoveddør.
  • Bestil en fjederlås eller en bokslås.

Føl dig tryg i dit hjem med den rigtige lås

Det er afgørende, at du kan føle dig tryg og sikker i dit eget hjem. Også hvis du bor alene, eller hvis du ofte er alene hjemme ud på de sene nattetimer. Med den rigtige lås kan du sove trygt om natten, velvidende at du ikke får ubudne gæster.

Du kan med fordel montere flere låseløsninger på din dør. Du kan sagtens supplere med en ekstra cylinderlås eller en skudrigel. En nøglekæde kan også skabe ekstra tryghed. Vær gerne kreativ, når du sikrer din dør, og monter gerne flere låsesystemer på den samme dør.

Gør dit hjem mere indbrudssikkert

Én ting er, at du investerer i den helt rigtige låseløsning. En anden ting er, hvad du ellers kan gøre for at gøre dit hjem mere sikkert.

Indbrudstyve hader lys. De vil nemlig helst arbejde i mørke, så de ikke bliver set. Derfor kan du med fordel sørge for, at der er lys udenfor din hoveddør, når mørket falder på. Sæt eventuelt en lampe med sensor op, der tænder, når der er bevægelse ved din dør.

Du kan også sætte en alarm eller et kamera op – det er også noget, der kan virke afskrækkende på enhver ubuden gæst.

Køb låse til konkurrencedygtige priser

Hos Biltema elsker vi lave priser. Og det ved vi, at vores kunder også gør.

Har prisen betydning for dig, når du handler? Så kan du med fordel shoppe løs i vores butik. Vores priser er de samme, lige meget om du handler her i vores webshop, eller om du møder fysisk op i en af vores varehuse.

Køb en billig cylinderlås, en billig lågelås eller noget helt tredje her hos os. Så kan du spare penge og optimere din bolig på en og samme tid.

Få mere viden om vores produkter

Har du spørgsmål til et af vores låsesystemer? Eller vil du gerne høre mere om den forventede leveringstid på en eller flere af vores varer? Så tøv endelig ikke med at tage kontakt til os. Vores kundeservice er til for det samme, og de sidder altid klar til at give dig et hurtigt svar på dine spørgsmål.

Ring til os på telefon 70 80 77 70, eller send en e-mail afsted til vores kundeservice på kundeservice@biltema.dk. Du er også altid velkommen til at stikke hovedet forbi et af vores varehuse – her kan du få hjælp fra en af vores venlige medarbejdere.

Vi er til stede i alle dele af landet, så du har aldrig langt til dit nærmest Biltema-varehus.