Køb & Hent Drive In  - Køb på nettet og hent i varehuset efter 30 minutter Biltema Appen  - 19.000 produkter i din lomme! Mit Biltema  - Digitale kvitteringer, ekstra rabatter og meget mere!

Møbeltilbehør til lave priser

Mangler du trædyvler for at kunne få dine nye hjemmelavede hylder op at hænge på væggen? Eller trænger din gamle, men elskede sofa til nye møbelben?

Hos Biltema kan du købe alt inden for møbeltilbehør. Uanset om det er hyldeholdere, gevindindsatser eller pindskruer, du står og mangler, kan du finde det her på siden. Vi har alt, hvad hjertet begærer af tilbehør til dine møbler – og så sælger vi det oven i købet til lave priser.

Gå på udkig her på siden, og find det tilbehør, du står og mangler, til at gøre dine møbler i tip top stand.

Alt indenfor tilbehør til møbler

  • Køb trædyvler til dine gør-det-selv-projekter.
  • Bestil møbelben til din sofa eller dit skrivebord.
  • Få fingrene i hvide dækpropper til dine møbler.
  • Køb et komplet møbelrenoveringssæt.
  • Bestil en kasse med forskellige beslag til møbler.
  • Få fingrene i de hyldeholdere, du står og mangler.

Forny dine gamle møbler med møbeltilbehør

Der er noget helt særligt over gamle møbler. De kan være forbundet med masser af minder, og så har de også en helt særlig patina. Og når det kommer til patina, når de nye møbler, der bliver sendt direkte til din adresse fra møbelfabrikken, ikke de gamle møbler til sokkeholderne.

Har du et møbel af ældre dato derhjemme, som du egentlig er glad for, men som har set bedre dage? Så kan du komme langt med en klat maling og lidt forskelligt møbeltilbehør.

Tips og tricks til at renovere dine gamle møbler

Er benene ved at falde af den gamle sofa fra din mormors tid? Så skift benene ud med nye møbelben. Er der ikke nok hylder i det gamle køkkenskab, så du kan få plads til alle dine tallerkener og kopper? Så køb nye hylder og sæt dem i med nye hyldeholdere.

Vi har alt indenfor tilbehør til møbler, og det gør det nemt for dig at give dine gamle møbler en kærlig hånd i stedet for at køre dem på lossepladsen.
Spar penge på nye møbler – køb møbeltilbehør og renover de gamle
Møbler kan være en dyr affære, og det er aldrig billigt at skifte din sofa eller dit spisebord ud med en ny model. Der er mange penge at spare ved at renovere dine møbler i stedet for at købe nye – og så er det også en bæredygtig måde at indrette dit hjem på.

Vores tilbehør til møbler kan købes til lave priser, og det gælder, uanset om du er på jagt efter et komplet møbelrenoveringssæt, eller det blot er et enkelt beslag eller en særlig gevindindsats, du er på udkig efter.

Få hjælp til din bestilling – kontakt os allerede i dag

Vi er nemme at få fat på, hvis du har brug for vores hjælp. Er du i nærheden af et af vores varehuse, så kør ind forbi og få hjælp af en af vores hjælpsomme medarbejdere.

Du kan også vælge at give vores kundeservice et kald. De sidder klar ved telefonen, hvis du ringer på 70 80 77 70, og de sidder også klar ved tasterne, hvis du smider en e-mail afsted til dem på kundeservice@biltema.dk.

Vi ser frem til at tage imod dig i et af vores varehuse eller til at hjælpe dig med din bestilling via telefon eller e-mail.

Dear customer. You are using an old and outdated browser. Please upgrade in order to get best possible experience.