Køb & Hent Drive In  - Køb på nettet og hent i varehuset efter 30 minutter Biltema Appen  - 19.000 produkter i din lomme! Mit Biltema  - Digitale kvitteringer, ekstra rabatter og meget mere!

Transporthjul med mange anvendelsesmuligheder

Mangler du hjul til at sætte under et bord, en træpalle eller en sæbekassebil til ungerne?

Hos Biltema har vi transporthjul i alle afskygninger. Du kan bruge dem til alt mellem himmel og jord, og det er faktisk kun din fantasi, der sætter grænsen for, hvad vores hjul kan bruges til.

Se vores store udvalg her på siden – og vælg dem, der passer bedst til det byggeprojekt, du har gang i hjemme hos dig.

Transporthjul med forskellige funktioner

  • Vælg mellem hjul med eller uden bremser.
  • Vælg mellem hjul med eller uden drejefunktion.
  • Vælg mellem sorte hjul eller hjul med et gennemført sølvlook.
  • Hvad kan du bruge vores transporthjul til?
  • Sæt dem under en sæbekassebil til ungerne.
  • Monter dem under benene på et bord.
  • Gør dine opbevaringskasser godt kørende med hjul.
  • Anvend dem på træpaller, så de bliver mere mobile.
  • Sæt dem under en reol, så den kan skubbes fra side til side.

Brug din fantasi – byg dine egne møbler

Vores transporthjul kan bruges til alverdens forskellige ting. Kan du ikke finde et bord med hjul, som du drømmer om at have stående på dit værksted? Eller kan du ikke finde nogen rullende opbevaringskasser til børnenes legetøj, som passer ind hjemme hos dig?

Så træk i arbejdstøjet og byg dine egne møbler. Du behøver ikke starte helt fra bunden af, men du kan købe et bord, en kasse eller et hvilket som helst andet møbel og sætte dine egne hjul på. Så kan du få det præcis, som du gerne vil have det.

TIP: Drømmer du om gule hjul, røde hjul eller hjul i en hvilken som helst anden farve? Så kan du nemt male vores hjul i den farve, du ønsker dig. Brug gerne spraymaling – det er nemt at arbejde med og giver et flot resultat.

Billige transporthjul, der kan holde til lidt af hvert

De løse hjul, du kan købe her på siden, fås alle til lave priser. Vores konkurrencedygtige priser er så lave, at alle kan være med. Og selvom prisen er presset i bund, er kvaliteten stadig i top.

Tag et kig på vores udvalg af hjul, og køb dit ønskede antal allerede i dag.

Shop online eller besøg et af vores varehuse

Du kan handle her på Biltema.dk, eller du kan vælge at køre forbi et af vores varehuse. Vi er at finde over hele landet, og du skal derfor ikke køre langt for at komme hen til det nærmeste Biltema-varehus.

Kan du bedst lide at få syn for sagen, når du handler? Så kan du se alle vores varer i vores varehuse. Og er du tilfreds med at klikke dine varer hjem på din skærm? Så er det også en nem og hurtig løsning, du kan ty til.

Vores kundeservice sidder klar til at hjælpe dig

Har du spørgsmål til leveringstiden på en vare? Eller mangler du information om et af vores produkter? Så sidder vores medarbejdere i kundeservice klar til at hjælpe dig.

Du kan fange os på telefon 70 80 77 70, eller du kan sende en e-mail afsted til kundeservice@biltema.dk. En tredje mulighed er at møde op i et af vores varehuse. Her er der også hjælp at få, og du kan se vores mange varer med dine egne øjne.

Dear customer. You are using an old and outdated browser. Please upgrade in order to get best possible experience.