Køb & Hent Drive In  - Køb på nettet og hent i varehuset efter 30 minutter Biltema Appen  - 19.000 produkter i din lomme! Mit Biltema  - Digitale kvitteringer, ekstra rabatter og meget mere!

Møbelfødder – når du vil passe godt på dine gulve

Vil du gerne passe godt på dine gulve? Og vil du så vidt muligt undgå, at de bliver fyldt med ridser og mærker efter dine møbler?

Hos Biltema kan du købe møbelfødder, som du kan sætte under dine møbler. Brug dem under dine spisebordsstole eller din sofa, og pas godt på dine gulve. Du kan købe fødder til dine møbler i forskellige størrelser her hos os, og som altid kan du klikke vores varer hjem til en fornuftig og konkurrencedygtig pris.

Tag et kig på vores udvalg af gummidutter her på siden, eller besøg dit nærmeste Biltema-varehus.

Brug vores møbelfødder til

  • at montere under dine spisebordsstole.
  • at sætte på din lænestol eller din fodskammel.
  • at klistre på benene på din sofa eller under dit sofabord.
  • at montere under dit barns seng eller vugge.
  • at sætte under din kommode.

Nemme at sætte på dine møbler

Det er ingen sag at sætte vores møbelfødder på dine møbler. Hvad enten det er en stol, et bord eller en sofa, du gerne vil have dem på.

Du klistrer dem nemt fast, der hvor du gerne vil have dem, og du behøver hverken at finde værktøjskassen frem fra skuret eller rådføre dig med en handymand.

TIP: Gør det gerne til en god vane at klistre gummidutter under dine møbler, så snart du får et nyt møbel inden for dine døre. Så glemmer du det ikke – og du får ikke ridset dine gulve godt og grundigt, før du får gjort noget ved sagen.

Beskyt dine gulve med møbelfødder

Har du trægulve i dit hjem? Eller har du laminatgulv? Uanset hvad så fremstår dine gulve pænest uden en masse ridser og mærker. Det kan vi sikkert hurtigt blive enige om.

Hver gang du trækker stolen til dit spisebord ud fra bordet og ind til bordet, kan stolen nemt give dit gulv mærker. Og gør du det flere gange om dagen, skal der ikke mange dage til, før det begynder at kunne ses på dit gulv.

En simpel løsning på det problem er at montere gummidutter eller fødder til møbler under dine stole. Så glider stolen nemt, hver eneste gang du flytter på den. Og som det bedste af det hele laver den ikke slidmærker på dit gulv.

Billige møbelfødder til dit hjem

Er prisen afgørende for dig, når du handler ting til dit hjem? Så er du landet det helt rette sted. Hos Biltema er vi kendt for vores lave priser – og det er vi stolte af.

Vi gør alt for at presse priserne i bund på de produkter, vi tilbyder dig, og det samme gør sig gældende med de varer, som du finder her på siden.

Køb billige gummidutter til dine møbler, så det ikke vil koste dig dyrt at passe ekstra godt på dine gulve.

Har du spørgsmål? Tag fat i vores kundeservice

Vores kundeservice sidder klar til at hjælpe dig, hvis du har brug for vores hjælp. Du kan give dem et kald på telefon 70 80 77 70, eller du kan sende en e-mail afsted til dem på kundeservice@biltema.dk.

Bor du i nærheden af et af vores varehuse? Så kan du også køre ind forbi og få hjælp fra en af vores hjælpsomme medarbejdere. Med vores mange varehuse fordelt over hele landet har du aldrig langt til dit nærmeste varehus.

Dear customer. You are using an old and outdated browser. Please upgrade in order to get best possible experience.