Køb & Hent Drive In  - Køb på nettet og hent i varehuset efter 30 minutter Biltema Appen  - 19.000 produkter i din lomme! Mit Biltema  - Digitale kvitteringer, ekstra rabatter og meget mere!

Vælg et håndtag i høj kvalitet her

Søger du et håndtag til dit nye skab eller en skuffe? Eller trænger dine gamle møbler til et friskt pust med splinternye af slagsen?

Gå på opdagelse i det spændende udvalg her hos Biltema. Vi er leveringsdygtige inden for en bred palette af funktionelle produkter til hjemmet, som alle bidrager med gode og smukke løsninger.

Praktiske produkter gør hverdagen nemmere, og et smart håndtag kan gøre en verden til forskel. En ny variant kan pludselig gøre det gamle møbel nem at betjene igen og give dig hurtig adgang til de ejendele, det gemmer på.

Derudover kan det også gøre meget for det æstetiske udtryk. Det kan shine en trist kommode op, eller sætte et personligt præg på et minimalistisk skab. Fordelene er mange, og dem kan du få stor glæde af ved at investere i varianter fra Biltema.

Se det store udvalg her på siden, og klik dine favoritter hjem allerede i dag.

Få fingrene i dit foretrukne greb

Hos Biltema forhandler vi en bred vifte i forskellige udformninger. Blandt vores sortiment kan du finde afrundede varianter for et blødt udtryk og firkantede og mere skarpt definerede varianter.

Fælles for alle er, at de er nemme at betjene og montere. De er nemme at gribe fat i og ligger godt i hænderne – store som små. Det samme gælder for de forskellige materialer, som også er repræsenteret i bred grad blandt vores sortiment.

Smarte håndtag til et smart formål

Der findes et hav af forskellige typer, og de kan bruges til lige så mange forskellige formål. Håndtag kan være nyttige i mange sammenhænge og optimere et møbels funktioner.

Med dem kan du få nem og hurtig adgang til alle de skjulte skatte, som dine møbler måtte gemme på. I stedet for at skulle bruge tid og energi på at få godt greb om overfladen på møblet, kan du montere smarte greb, så tingene kan gribes i en ruf.

Vores udgaver her på siden kan både monteres på skabe og skuffer. Hver pakke kan indeholde op til flere styks, så du er godt dækket ind, lige så snart du modtager din bestilling fra os.

Hurtig adgang til dine ting og et ryddeligt hjem

Fordelen ved at have skuffer og skabe er, at du kan gemme dine ejendele væk. På den måde kan du bibeholde et ryddeligt og ordentligt hjem og slippe for et overvæld af ting og sager i krogene.

Men nogle ting kan være nødvendige at have let og hurtig adgang til. Vælger du at placere dem i et skab eller i en skuffe, som ikke er udstyret med et smart håndtag, kan det hurtigt give anledning til stor irritation i hverdagen.

Gør det nemt for dig selv ved at investere i gribevenlige varianter fra Biltema. Så er du altid sikret nem og hurtig adgang til alle dine genstande, selv når de er gemt væk.

Fuldend din stil med personlige greb

Hos Biltema står vi bag en lang række praktiske og funktionelle produkter til hjemmet. Det betyder dog ikke, at du skal gå på kompromis med det æstetiske.

I vores udvalg her på siden kan du vælge mellem en lang række moderne og flotte håndtag, så du kan fuldende din personlige stil ned til mindste detalje.

Vi forhandler både klassiske varianter med en sort eller sølv overflade og varianter i antik messing, der er dekorative og detaljerede.

Hos Biltema er der mulighed for at videreføre din stil i alle afkroge af din bolig – selv når det kommer til de små detaljer på dine møbler.

Dear customer. You are using an old and outdated browser. Please upgrade in order to get best possible experience.