Køb & Hent Drive In  - Køb på nettet og hent i varehuset efter 30 minutter Biltema Appen  - 19.000 produkter i din lomme! Mit Biltema  - Digitale kvitteringer, ekstra rabatter og meget mere!

En brændekløver letter det hårde arbejde

Er det ikke hyggeligt, når ilden knitrer i pejsen på en råkold vinterdag? Der spreder sig en dejlig varme i huset, når brændeovnen tændes, men der kan hurtigt blive lagt en dæmper på den gode stemning, hvis brændekurven er tom.

Er det din tur til at hugge nyt? Du undgår det hårde arbejde med øksen, når du lader en brændekløver klare opgaven for dig.

Vælg en stærk brændekløver

Brændeovnen kan hurtigt spise træstykkerne i kurven, og skal den fodres mange gange dagligt, er det hårdt arbejde at holde trit med dens sult. Står du for huggeriet? En stærk brændekløver giver de trætte arme en tiltrængt pause, når træstykkerne skal deles i mindre bidder.

Fyrer du dagligt i pejsen? Det kan virke som en uoverkommelig opgave, når du står med flækøksen foran den store brændestak, men med en effektiv hjælper kommer du hurtigt igennem den.

Du skåner kroppen med en kløver

Det er dejligt, når arbejdet glider hurtigt og nemt. Har du brug for, at brændet bliver kløvet lidt tjept? Med en kraftig brændekløver kan du være sikker på, at træet bliver delt effektivt uden, du overbelaster kroppen.

Arbejdet med øksen er hårdt, og det udsætter kroppen for mange krævende slag. Vil du skåne ryg, arme og lænd? Du placerer blot træet i holderen og trykker håndtaget ned, så er træet delt på ingen tid. Det er en skånsom måde at få fyldt kurven på – og samtidig går det stærkt. Du kan derfor se frem til at bruge din tid på at dase foran pejsen i stedet for at hugge brænde i kulden.

Find den rigtige model til dine behov

Ligger der en stor stak brænde og venter på at blive delt i mindre stykker? De store kævler kræver kræfter at flække. Heldigvis kan en stor og robust brændekløver nemt bide sig igennem både knaster og splinter, så du slipper for at hente håndøksen.

Det er ikke kun til de store stakke, at den funktionelle hjælper er praktisk at have stående i skuret. Får du leveret en mindre sending et par gange om året? Du har hurtigt klaret kløvningen af selv de mindste stykker træ, når du bruger en solid model med cylindervandring.

Transportable modeller er et praktisk valg
Har du brug for en model, der kan flyttes til flere steder på matriklen? Det er oplagt at vælge de transportable varianter, som giver dig frihed til at kløve forskellige steder på grunden.

Dear customer. You are using an old and outdated browser. Please upgrade in order to get best possible experience.