Køb & Hent Drive In  - Køb på nettet og hent i varehuset efter 30 minutter Biltema Appen  - 19.000 produkter i din lomme! Mit Biltema  - Digitale kvitteringer, ekstra rabatter og meget mere!

En pålidelig generator garanterer tryghed

Bruger du meget tid i haven med håndholdte maskiner, eller kaster du dig ofte ud i gør-det-selv-projekter? En god generator gør arbejdet lettere, hvad enten det er på byggepladsen eller hjemme i privaten, der er brug for forstærkninger.

Se det brede sortiment af muligheder her på siden.

Få strøm alle steder

Det kræver fleksibilitet at udføre godt arbejde, og du bliver hurtigt hæmmet af dit værktøj, hvis ikke det ligger i naturligvis forlængelse af hånden.

Vil du undgå at trække flere meter ekstra ledning, når du arbejder i haven eller renoverer huset? En generator giver dig det råderum, du har brug for. Den skaber strømmen for dig her og nu, men uden at du skal falde over en løs forlængerledning.

Skal du arbejde ude eller inde? Den kraftige hjælper er en pålidelig kilde til strøm uanset, om det er udendørs eller indendørs, der er brug for ekstra power.

Vælg en stærk generator

Er du begrænset af en ustabil strømforsyning? En kraftig generator garanterer strøm selv på steder, hvor forsyningen svigter. Det er praktisk, hvis du arbejder på stillads eller stige, for det giver tryghed, at du ikke er nødsaget til at trække en forlængerledning.

De almindelige modeller producerer vekselstrøm, og det gør dem anvendelige til flere projekter. Har du store byggeprojekter, som skal bringes helt i mål? Uanset om det er til opgaver i privaten, på byggepladsen eller til produktion, kan du benytte den stærke strømforsyning.

Find den rigtige størrelse

Du finder et stort udvalg af generatorer her på siden. Stiller du særlige krav til modellen, du søger? I det brede udvalg præsenteres du for en række muligheder, der spænder bredt i både motorkraft og volumen. Skal du have en powerfuld effekt? De store modeller er oplagte, når det tunge værktøj findes frem, så her må du vælge et anlæg med mange liters volumen.

Modsat er de mindre strømforsynere oplagte at benytte i privaten, når hækken skal klippes eller huset renoveres. Har du brug for en mobil forsyning? Du kan med fordel vælge en mobil model, hvis du ønsker at tage ekstra strøm med på farten. Det sikrer, at du aldrig ender i en nødsituation uden strømtilslutning.

Dear customer. You are using an old and outdated browser. Please upgrade in order to get best possible experience.