Køb & Hent Drive In  - Køb på nettet og hent i varehuset efter 30 minutter Biltema Appen  - 19.000 produkter i din lomme! Mit Biltema  - Digitale kvitteringer, ekstra rabatter og meget mere!

Plej plænen med vertikalskærer og plænelufter

Det kræver mange timers arbejde at få en flot, velfriseret plæne, men med det rigtige værktøj kan du hurtigt skabe en velholdt have. Har du de rigtige remedier? En vertikalskærer og en plænelufter er gode redskaber at bruge, når plænen skal plejes.

Gå på opdagelse i vores store udvalg her på siden, og bliv inspireret til at gøre græsset lidt grønnere på din side af hækken.

Gør græsset grønnere med det bedste værktøj

De fleste haveejere drømmer om en græsplæne, som står knivskarpt. Har du udfordringer med mos? Mos er en af de mest almindelige problemer på de grønne arealer, og det hæmmer det frodige udsyn, når ukrudtet kigger frem.

Mos og mælkebøtter moser sig op gennem jorden, når der ikke er luft nok til græssets rødder. Hurtigt vil ukrudtet overtage, så græsset trænges tilbage. Vil du gøre græsset grønt igen? Med en vertikalskærer eller plænelufter bringer du ny energi ind i haven og giver græsset de bedste betingelser for at vokse.

Undgå mos med en vertikalskærer

Den gammeldags mosrive kan snildt klare arbejdet, men det er hårdt at rive plænen med håndkraft. Kan du bruge tiden bedre? Du sparer på kræfterne, når du væbner dig med en vertikalskærer, som med sine små knive skærer sig gennem plænen og løsner jorden.

Kender du fordelene ved det praktiske værktøj? Redskabet løfter jorden, så der kan trænge luft ned i plænen. Græssets rødder får ny energi af den friske ilt, og hurtigt kan de suge næring til sig og vokse fra mosset.

Har du lige anlagt plænen? Græsset må have et solidt rodnet, før du bruger redskabet, og derfor skal du ikke anvende skæreren på en nyanlagt plæne. Den skal have ro til at etablere sig, men ofte vil du heller ikke opleve udfordringer med mos mellem nysåede græsfrø.

Få en tæt plæne med en praktisk plænelufter

Det er skønt at lade blikket vandre over en smuk, grøn have. Drømmer du om en tæt græsplæne uden ukrudt? Du får en sund plæne, hvis du bruger en plænelufter både sommer og vinter.

Begynd allerede i foråret at arbejde med græsset, og gør det til en god vane at pleje plænen med lufteren 3-4 gange årligt. Du skal altid gå til havearbejdet på en solskinsdag, for redskabet yder ikke en optimal indsats, hvis jorden er alt for våd.

Dear customer. You are using an old and outdated browser. Please upgrade in order to get best possible experience.