Køb & Hent Drive In  - Køb på nettet og hent i varehuset efter 30 minutter Biltema Appen  - 19.000 produkter i din lomme! Mit Biltema  - Digitale kvitteringer, ekstra rabatter og meget mere!

Gør plænen pæn med græstrimmer og kanttrimmer

En smuk og velholdt plæne er drømmen for de fleste haveejere, men sådan et resultat kommer du ikke sovende til. Bruger du mange timer på at pleje plænen? Græsset er altid lidt grønnere på den anden side af hækken, men sådan behøver det heldigvis ikke at være. Med det rigtige værktøj kan du hurtigt og nemt få et flot resultat.

Se vores store udvalg her på siden og find både en græstrimmer og kanttrimmer, som gør din plæne pæn igen.

Find det bedste værktøj til pleje af plænen

Det er ikke alle steder, at den store plæneklipper kan komme forbi. Har du bede, buske og træer i haven? Når haven er et frodigt opholdssted, får du brug for værktøj, der kan holde græsset nede på de steder, hvor græsslåmaskinen giver op.

I haveskuret må du derfor have en græstrimmer og en kanttrimmer klar, så du kan få skarpe linjer og velplejede bede.

En græstrimmer giver flere fordele

Der er mange fordele ved at bruge en græstrimmer, når havearbejdet skal have øjeblikkelig effekt. Vil du tage kampen op mod ukrudt? Den praktiske hjælper trimmer græsset i hjørner, langs hegn, ved låger og mure, så ukrudtet ikke kan få råderum.

Har du buske og planter, som lyser op i bedene? Det handy redskab er et universelt hjælpemiddel til havearbejdet. Det er nemlig ikke kun til pleje af plænen, du kan drage fordel af dette multitool. Opdager du en mindre busk, som trænger til at blive studset, kan du også trimme den på din vej gennem haven.

Få knivskarpe linjer med en kanttrimmer

En kanttrimmer indfrier drømmen om knivskarpe linjer i græsplænen og på havens mindre buske. Skal din grønne oase være efter engelsk forbillede? Du kan hurtigt opnå en velholdt have, når du bruger en trimmer, hvad enten du foretrækker en model med el eller batteri. Disse modeller er yderst støjsvage, så her kan du høre fuglenes sang, mens du arbejder dig gennem haven.

Har du brug for mere power? Når det høje græs skal bringes helt i bund, må du have en trimmer med større motorkraft. Her er de benzindrevne modeller oplagte. Effektivt fjerner de både græs og ukrudt, men det er også muligt at fælde mindre buske med det kraftfulde redskab.

Husk at anvende høreværn og andet sikkerhedsudstyr, når du bruger de store modeller.

Dear customer. You are using an old and outdated browser. Please upgrade in order to get best possible experience.