Køb & Hent Drive In  - Køb på nettet og hent i varehuset efter 30 minutter Biltema Appen  - 19.000 produkter i din lomme! Mit Biltema  - Digitale kvitteringer, ekstra rabatter og meget mere!

Find jordbor eller kultivator lige her

Er du den glade ejer af en have, er der næsten ikke noget, der hedder for meget udstyr. I hvert fald ikke, hvis du skal have en flot og velplejet have. Derudover kan udstyr være til en stor hjælp, hvis du står med et større haveredskab på hånden.

Her på siden finder du både et jordbor og en kultivator, der kan hjælpe dig et langt stykke ad vejen med dit havearbejde. Med det rette udstyr bliver dit havearbejde legende let.

Se vores udvalg og udnyt endelig vores ekspertise, hvis du har spørgsmål til vores produkter. Vi hjælper og vejleder meget gerne, så du kan få de rette redskaber klikket i kurven.

Nu skal træterrassen laves

Det bliver mere og mere moderne at få en træterrasse. Med en træterrasse kan du træde ud i bare tæer, og en træterrasse er ikke fyldt med ukrudt og sand. Den bliver blot smukkere med årene, og det er selvfølgelig en kæmpe fordel.

Når en træterrasse skal laves, kræver det bærende stolper. Når disse stolper skal i jorden, er det perfekte redskab et jordbor, der gør dit arbejde markant lettere.

Et jordbor kan bruges til mange forskellige formål. Når et tørrestativ skal monteres i jorden, når der skal sættes hegn på, eller hvis gyngestativet skal have et solidt fundament. Se vores udvalg på siden her.

Få bugt med dit ukrudt

Sidder du i hus med have, kan du næsten ikke komme udenom at skulle kæmpe nogle regelmæssige kampe med ukrudt. Det er jo desværre sådan med ukrudt, at det ikke forgår så let. Måske plejer du at sidde på dine knæ, mens dine hænder får bugt med de ubudne gæster?

Det kan faktisk være mere eller mindre slut, hvis du køber det rette udstyr til arbejdet. Her på siden finder du en kultivator, der kan hjælpe dig med at fjerne ukrudt. Den er typisk udstyret med træ tænder og et langt skaft. På den måde kan du stå op, mens du ordner have. Det skåner din ryg for meget slid.

Vores redskaber kommer i mange forskellige afskygninger, så du kan helt sikkert finde en, der passer til det job, du skal have udført.

Vil du gerne have en frodig og spirende have?

I traditionel forstand er en kultivator ikke lavet til at fjerne ukrudt med. Det er blot en dejlig sidegevinst. Faktisk er den lavet til at kultivere jorden. Det betyder, at den skal bruges til at vende jorden, så den bliver iltet. Det giver frø og løg gode betingelser for at spire.

Derfor kan du vende jord med dit nye redskab og give din have gode forudsætninger for at blive både frodig og spirende. Og hvem ønsker ikke det?

Tag et kig på vores udvalg og find det redskab, der egner sig bedst til netop dit blomsterbed, urtehave eller måske noget helt tredje.

Fjern mos og døde planterester

Det er selvfølgelig også et godt redskab, hvis din græsplæne indeholder meget mos. Find den model, der egner sig særligt til mos, på siden her, og få din flotte græsplæne retur.

Den er også god til at fjerne døde planterester i din have. Faktisk er det et multifunktionelt redskab, du aldrig vil fortryde at stille i dit redskabsskur. Tænk, at et simpelt haveredskab kan udrette så meget forskelligt.

Sæt en motor på


De fleste har en manuel model i deres samling. Men det kan sagtens være nødvendigt at få en kultivator med motor, der kan sætte lidt ekstra skub i dit havearbejde. Det kan være særligt godt, hvis du har meget jord, der skal vendes.

Spørg, og du skal få hjælp

Har du spørgsmål til vores produkter, eller leder du efter et redskab, du ikke kan finde? Spørg os endelig til råds.

God kundeservice er vigtig for os, og derfor sidder vi altid klar med vejledning til vores kunder. Vi ser frem til at høre fra dig, så dit havearbejde kan blive lidt lettere.

Dear customer. You are using an old and outdated browser. Please upgrade in order to get best possible experience.