Gør dig klar til festival – tag som minimum dette festivalgrej med dig

Gør dig klar til festival – tag som minimum dette festivalgrej med dig

Et sikkert tegn på, at sommeren er begyndt, er de mange sommerfestivaller. Uanset om vejret i Danmark er regnfuldt eller strålende, skal du tage til festival, især hvis din yndlingsartist eller dit yndlingsband spiller der. Nøgleordet, når det gælder en vellykket festival, er ordentlig forberedelse. Vi har samlet nogle råd om, hvad du skal pakke til festivalen. Et Biltema festivalkit og pakkeliste til festivaller i løbet af sommeren.

Sid behageligt hvor som helst

Nu skal du ikke længere sidde på ubehagelige overflader/underlag eller ligge på græsplænen! En sammenklappelig campingstol er festivalgæstens bedste ven. Vores sortiment omfatter lette og sammenklappelige stole, der er nemme at tage med sig og folde ud/sammen. Uanset om du venter på, at dit yndlingsband skal optræde, eller bare har brug for at hvile midt i al dansen, giver den sammenklappelige stol dig et behageligt sted, hvor du kan hvile og nyde begivenheden.

Slå lejr på festivalområdet

Til flerdages festivaler eller begivenheder, hvor du skal overnatte, er et let telt og behageligt sove- og campingudstyr afgørende. Hos os finder du en række brugervenlige, slidstærke telte, der er lette at have med sig. Vælg et telt, der passer til antallet af overnattende og vejrforholdene. Derudover betaler det sig at investere i en behagelig sovepose og en kompakt oppustelig luftmadras, så du får en god nats søvn og vågner energisk og klar til næste dag.

 

Hold drikkevarer og madpakker afkølede

Hold drikkevarerne kolde og dig selv hydreret under hele festivalen ved hjælp af en køletaske. I køletasken holder snacks, drikkevarer og letfordærvelige produkter sig friske og kølige. Vælg en størrelse, der passer til dine behov, og læg nogle køleelementer ned blandt drikkevarer og mad, så du kan nyde forfriskende lækkerier efter behov under arrangementet.

Køletasker og kølebokse

Skil dig ud fra mængden

En rigtig festivalgænger skiller sig ud fra mængden med sin påklædning. Biltemas sjove tøjkollektion er som skabt til festivaler! Ud over tøj indeholder kollektionen også accessories og andet tilbehør.

Tøj med hotdog "Biltemakörv"

Beskyt dig mod regn

Du bør ikke tage på festival uden ordentligt regntøj. Regnponchoen er en praktisk løsning, der beskytter mod regn. Den fylder meget lidt i tasken og er praktisk at bruge. En rygsæk eller taske får også praktisk beskyttelse under det rummelige regnslag. Regnponchoen fås både som engangsregnslag og i en mere holdbar udgave i mere robuste materialer. Biltemas regnponcho passer til alle og er et godt og billigt køb at have med sig på festival og andre rejser.

Se alt regntøj

Er du løbet tør for batteristrøm?

Telefonens batteri aflades overraskende hurtigt, hvis du ivrigt begynder at filme koncerter og tage gruppebilleder med vennerne. Tag derfor en batterioplader med dig, så du nemt kan oplade din telefon. På denne måde har din telefon nok strøm under hele festivallen!

Glem ikke selskabsspillene!

På festivaler lytter man til musik og har det sjovt, men man kommer også for at være sammen med vennerne. For eksempel kan fritiden mellem koncerter bruges til at spille små selskabsspil i rejsestørrelse, der ikke fylder meget i rygsækken. Traditionelle kortspil får tiden til at gå på en hyggelig måde. Hvad med fire på stribe, skak eller yatzy?

 

Vi har samlet alt hvad man kunne få brug for på festivallen herunder.

Alt vores festivaludstyr

Relaterede artikler

Poolrengøring - Sådan plejer du vandet i din poo

Poolrengøring - Sådan plejer du vandet i din poo

Når det kommer til poolvand findes der fire grundlæggende trin som du bør udføre regelmæssigt for at vandet skal holde sig friskt og klart. Vi guider dig!

Sommerhygge i haven

Sommerhygge i haven

Når sommervarmen er på sit højeste, så har vi alt hvad du har brug for til at nyde sommerdagene med sommerhygge hjemme i din have.

Tag på bilferie!

Tag på bilferie!

Få hjælp til forberedelsen og pakning af bilen.