Indret haven med havemøbler

At tage havemøblerne frem er starten på alt det, der hører foråret og sommeren til. Det hjælper os med at huske, at uret skal stilles i en time frem, det gør haven mere levende, og frem for alt minder det os om alle de varme og solrige dage, vi har foran os. Og ikke mindst giver foråret os mulighed for at begynde at indrette haven nøjagtigt, som vi vil have den!

Havemøbler

Hos os finder du en bred vifte af stilfulde udendørsmøbler af høj kvalitet i holdbare materialer som træ, kunstrattan, plast, pulverlakeret stål og stof af textilene. Vores udendørsmøbler er både robuste og vejrbestandige og kræver ingen særlig vedligeholdelse, hvilket gør dem perfekte til vores nordiske klima. Du får simpelthen en masse kvalitet for pengene og udendørs møbler, der holder mange somre ud i fremtiden.

Pynt med havemøbler

En have indbyder ofte til leg og sociale områder, hvor du selv kan skabe rum og afgrænsninger med forskellige typer havemøbler.

Hvis du har en stor gårdhave, kan den være perfekt til at indrette med et stort spisebord med dejlige positionsstole, som hele familien kan samles omkring til hyggelige middage. Hvis du har en mindre terrasse, kan et cafébord med en let havestol være fantastisk! Eller hvorfor ikke investere i en havebænk til børnene, som de kan sidde på sammen med vennerne og spise?

Benyt også lejligheden til at købe dejlige og komfortable hynder til dine stole, som også varmer lidt, når aftenkøligheden er på vej. Har du brug for at gemme dine hynder, når de ikke er i brug? Intet problem, tjek vores praktiske hyndeboks, der holder dine hynder tørre og rene.

Se vores udvalg af udendørsmøbler!

Hygge i loungemøbler

Vores loungemøbler er også af høj kvalitet takket være de vejrbestandige og holdbare materialer som kunstrattan, plast, pulverlakeret stål og stof af textilene. Materialerne bidrager til, at du ikke behøver foretage nogen særlig vedligeholdelse på møblerne, idet de holder sig pæne i mange år fremover.

Materialerne betyder, at loungemøblerne kan stå udendørs i din have, men de er også perfekte til din havestue og på altanen.

Der er vel ikke noget bedre end at slå sig ned i en dejlig sofa og slappe af med en kold drink i hånden? Indret din have med dejlige loungemøbler, der sætter et luksuriøst præg på haven. Ved loungemøblerne kan det også være hyggelige at dekorere med havebelysning, så I kan sidde og hygge jer, når solen går ned. Vælg mellem alt fra et frækt jordspotlight til decklights, som du kan montere i dit terrassegulv, stenplader eller trapper. Uanset hvilken type havebelysning du vælger, giver de din terrasse et løft og forstærker fornemmelsen af forskellige rum i haven.

Nyd solen

Selv forårssolen kan varme godt, når den titter frem, og vi har helt sikkert alle drømt om det øjeblik, hvor det er varmt nok til at tage liggestolene frem, lægge sig og læse en rigtig god bog? Invester i en behagelig solseng med hjul, som du nemt og praktisk kan flytte efter solens bevægelse, eller måske en hængekøje, som du kan dase i. Hvis du har brug for en pause fra solen, kan du nemt skabe et skyggefuldt og afslappende sted med en parasol eller et solsejl. 

Vi har i hvert fald længtes efter forår og dejlige dage i haven, og vi kan knap vente med at få alle de udendørs møbler på plads. Har du længtes lige så meget?

Relaterede artikler

7 tips til belysning i haven

7 tips til belysning i haven

Ved at placere forskellige typer belysning, forskellige steder i haven, skaber du dynamik og et behageligt udemiljø. Vi guider dig!

Sådan gør du haven klar til sommeren

Sådan gør du haven klar til sommeren

Solen er begyndt at varme lidt mere og det er på høje tid at pifte haven og terrassen op til sommer. Vi ser på, hvordan du kan gøre det – nemt og til en overkommelig pris!

Den rigtige plæneklipper

Den rigtige plæneklipper

Hvem drømmer ikke om den perfekte grønne græsplæne? Og hvem overvejer ikke en eller to gange sit valg af plæneklipper for at ende med det bedste valg?